#14 Wilfried Zaha

yav herifin palace'taki videolarını izledim ayağı çizgiye bile basmıyo doğru düzgün. eduard'la birlikte sürekli hareketli değişmeli oynuyo. kanattan çok kanat forvet gibi sürekli ceza sahasında dolaşıyo. bizde şu mutsuzlukla bile kerem'in yarısı kadar oynayıp 10 gol attı zaten. aynı şey teneke bağlayıp yolladığımız tete için de geçerli. adamın kötü olması başka şey faydalanamamak başka. zaha prime'ında olmayabilir ama felaket kullanıldığı da bi gerçek. fener'in bu herifi almaması bile kazançtır da bu kadar boktan değerlendirilmesi hakikaten can sıkıcı.

eski halinden eser olmamasına rağmen kerem'den kat kat iyi oynadı skor yaptı. yerel otobüs şöförü okan eline gelmiş bu ikinci el ferrari'yi kullanamadı. icardi'yi de kullanamayacaktı da bol bol izinler ağam paşam çekmeler erden timur'un destekleri derken katkı alabildi. yoksa onun da sonu zaha gibi olacaktı

Kerem gider, Zaha kalır, ve harika bir sezon geçirir."

bu ihtimale var mısınız

Biri gidecekse o Zaha değil Okan buruk olur. Tazminatlarına bakarsak durum bu. :))

bugün 11 olursa yangın başlatırız

Güle güle, iyi para kazandırır umarım

İyi ayrılalım

İyi insan

Bu adami almadan önce okan hoca bu adamin oyun tarzini bilmiyormuydu kardesim? Tanimiyormuydu adami? Diyelim tanimiyordu niye transfer ettirdi.. sisteme uymuyor diyelim niye transfer ettirdi?
Acayip yaw.. angelinho aldi yolladi tete aldi yolladi zaha aldi yolladi al al yolla oh ne güzel valla
Tek oyiuncularmi suclu?

Adamsın Zaha sana yakışanı yaptın o davranışları acıklamaları yapan hocayla çalışman doğru olmazdı dikiş tutmazdı artık.

Hadi abi gidiyosan uzatma yaa darısı ziyech kerem ve yunusa 4 unuz de gidin abi. Barış solda 1 beyni olan kanat bi tane de onyekuru devam abi.

Yolun açık olsun. Sana yapılan kansızlığı ve yapanları yazdım kenara.

Ah be keşke tutsaydı bizde Crystal maçlarını kendisi var diye izlerdim

Geri
Üst Alt