#14 Wilfried Zaha

Üzüldüm ne yalan söyleyeyim kötü de oynasa insanın içinde bir umut oluyor..

Bence Kerem ve Ziyech’i backup’a atıp, Barış ve yeni alınacak sol kanat ile yola devam edilmeli.

taraftar durduk yere o msj ı atmıs gibi lanse etmeyelım

adam profili yine kararttıgı icin atılmıs bi msj

ayrıca zahaya destek %90 sa kötü yorum %10 civarı

Zaha' nın bizdeki serüveninde kusur % 99 hocaya yazar;

Benim de çok önemli bılduğum Rashica' nın takımda tutulması için ısrarcı olan adamın aldırdığı kanat oyuncuları: Zaha, Tete, Ziyech, Zaniolo. Hatta sağ kanat sayarsak Yusuf' u da ekleyebiliriz. Bunlardan herhangi birisinin Rashica ile zerre kadar benzerliği var mı Allah aşkına? Ki başka mevkiler için de profil tutarsızlığını zaman zaman ifade etmişimdir; Paredes-Amrabat olmadı, Ndombele indirildi vs.

Zaha ve Ziyech' i alıyorsan 4-3-3 düşünüyor olman gerekirdi ki Kerem ve Barış da buna uygun yapıda oyuncular ayrıca.

Yeni kanat oyuncusu alınacaksa, yine Rashica profilinde birilerine bakılmalı. Oğuz' un transfer edilmesini istememde Rashica' ya benzer bir role evrilebileceğini hesaba kattığımı sıkça ifade etmişimdir.

Geldiğinde havalara uçuyordum. Giderken ise sanki hayırlısı buymuş gibi hissediyorum.

Bazı çiçekler bazı topraklarda...

Hoşçakal wilf

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gitmekte hakli insan üstü dahi kynamis olsaydi yinede duzenli bir sekilde forma giyemezdi, cünkü önünde bay forma adaleti vardi

Okan Buruk'un en büyük kusuru bu adamdan verim alamamak ve ortaya atmak oldu. Çok yazık ettiler.

İyi maçlarda çıkardı ama Bandırmaspor bekine karşı bile bariz üstünlük kuramadığını da unutmamak gerekir. Kör ölüp badem gözlü olmasın şimdi...

Bu seneden umutluydum ama Hocanın bjk maçındaki yanlışıyla da adam iyice düştü. Zaha haklıydı. Yolu açık olsun

Zaha' nın bizdeki serüveninde kusur % 99 hocaya yazar;

Benim de çok önemli bılduğum Rashica' nın takımda tutulması için ısrarcı olan adamın aldırdığı kanat oyuncuları: Zaha, Tete, Ziyech, Zaniolo. Hatta sağ kanat sayarsak Yusuf' u da ekleyebiliriz. Bunlardan herhangi birisinin Rashica ile zerre kadar benzerliği var mı Allah aşkına? Ki başka mevkiler için de profil tutarsızlığını zaman zaman ifade etmişimdir; Paredes-Amrabat olmadı, Ndombele indirildi vs.

Zaha ve Ziyech' i alıyorsan 4-3-3 düşünüyor olman gerekirdi ki Kerem ve Barış da buna uygun yapıda oyuncular ayrıca.

Yeni kanat oyuncusu alınacaksa, yine Rashica profilinde birilerine bakılmalı. Oğuz' un transfer edilmesini istememde Rashica' ya benzer bir role evrilebileceğini hesaba kattığımı sıkça ifade etmişimdir.
E arkadaşlar Erden Timur'un 7500 kere açıkladığı "CL garantilenmeden bonservisli oyuncu alamıyorduk. mecburen serbest oyunculara yöneldik" söylemini her seferinde es geçeceksek olmaz ama.

Son düzenleme:
Bu arada olay Kerem ile degil, Ziyech ile. Ikisi arasindan Ziyech tercih edilmis.
Hem 3'te 1 fiyatina oynuyor, hem de gecen sezon daha cok karakter koydu.
En basinda da soylemistim, Zaha kucuk takimin buyuk topcusu, bizde olmadi.

Geri
Üst Alt