#14 Wilfried Zaha

Oyuncu iyidir kötüdür kısmını geçersem,

Ben olsam almazdım. 7-8-9 artık tam rakam kaç ise çok büyük bir maaş. Takım içi denge daha önemli bence. Gördük dün gece. Hala toreira takımın en iyisi. 2.75 maaş alıyor. Adam çıkıp laf söylese hakkıdır.

Ama bu maaş en başından beri belliydi işte. Bunu bilerek aldık Zaha'yı. Ve bu kadar yüksek bir maaş verdiğimiz oyuncuyu da çabuk harcadık bana göre. Sene başında kampı takip eden tüm muhabirler Zaha kampın yıldızı, en iyisi diye haberler geçiyordu. Adam instagramdan paylaşımlar yapıyordu. Bu sene çok farklı bir Zaha göreceğiz deniliyordu.

Ne olduysa 1 ay içinde bu noktaya geldik.

Madem adamı hoca istemiyordu o zaman geçen sene sonrası konuşulsaydı adam ona göre takım baksaydı. Transfer bitimine 3 hafta var biz diyoruz şimdi seni istemiyoruz.

Bence bu 1 ay içinde geçen yılın ikinci yarısında olduğu gibi Kerem olayı devreye girdi.

Hatırlayalım. Kerem geçen sene mayıs sonunda muhabirlere artık Galatasaray'da kalmayacağım, kalbimde olacak açıklamalarını yapıyordu. Nette var bunlar. O zaman madem Kerem gidecek Zaha elimizde kalsın. Bu yüzden Zaha'ya gideceksin demediler. Euro 2024 sonrası belli ki Kerem istediği teklifleri alamadı ve geri dönmek zorunda kaldı. Ve hemen ilk resmi maç ilk 11. Kerem dönünce de Zaha'ya da artık seni istemiyoruz dediler.

Bende size sorayım bu şekilde bir olaylar sırası olmuşsa hiç yakışık alıyor mu bize?
Önceki mesajımda soyledigim gibi haklı tarafın çok fazla.Oyuncu dislanarak elden asla çıkarılamaz.Oliviera bile hazırlık maçlarında ve Jokey kulübü maçlarında oynatilmaliydi.Berkandan daha iyi oynardi.Sen diyorsunki almışsın oynat bunda %100 haklısın .Almak hatanın en büyüğü oynatmamak daha büyük hata profesyonellik dışı göndermek hatanın büyüğü.Birkere büyük büyuk paraları vermeyi bırakmamız gerekiyor bu bir.Omurga dışında büyük paralara oyuncu almaya karşıyım.Sonrasinda ise asıl bölgelere ihtiyacın varken sırf rakibin elinden almaya çok daha fazla karşıyım .Alabildigin oyuncuyu eğer satamiyorsan ve barindiramiyorsanda kesinlikle yolun yanlıştır.Yanlisiz .Bunda da hemfikiriz.Saka bir yana scouting ne yapıyor anlam veremiyorum.Dunya üzerinde ucuz yollu bir Melo yokmudur.Yaa en büyük sorunumuz ortasahada sağır sultan görüyor.Bir oyuncu alın gelin.Ne Demirbay ne kağan nede Berkan ol-maz.Sarada DOS olmayacak.Zahadan vs önceliğimiz bu aslında.Ortasahamiz yolgecen hani.Torreira çok yalnız kalıyor cokk.

Çıtır çıtır yediler Zaha'yı...

Söylediğin birçok şeye katılmakla birlikte herkesin Zaha guzellemesi yapmasına aklım mafsalim almiyor acikcasi f/p olarak rashicanin yarısını veremiyen ama 5 katı para kazanan kişiden bahsediyoruz.Suan başka takımın menejeri olsan zahaya kaç para verirsin.Bence birçok şeyi kendisi yaptı Okan hoca ile arasini kendisi bu hale getirdi.Bu saatten sonra bizde dikiş tutmaz.Hep aynı örneği veriyorum 200000 lik Tarık camdali 5000000 A getirisen ve okadarlik oynamaz ise sonuz kacinilmaz oluyor .Bizim gibi ekonomisi mükemmel olan ülkelerde bu paralar göze batar.Eger Zaha 700000 e gelmiş olsaydı bu kadar göze batmazdi.O nedenle gidiyor ve bu oyuncuya karşı guzellemeleri bırakalım artık.F/p olarak kötü ,Keremi yok ettin .Bu nedenle zayıf halka.
Ben Zaha güzellemesi yapmadım. Ya da parasının hakkını verdiğini, vereceğini söylenedim. Zaha gelirken hazır olmayacağını az çok futboldan anlayan herkes biliyordu. Ziyech’de aynı şekilde. Para verdik diye iyice üstüne düşmemiz gerekirken her fırsatta kesmek daha da yanlış. Kulübün bu kadar para bağlamış, faydalanmaya çalışmak varken. Geçen yıl bu zamanda da söylediğim gibi bazısı tutmaz. Zaha da o veya bu sebeple tutmadı.

IMG_6485.webp

Kalıyor diye duyum aldım. Durust olmak gerekirse kerem ile gireceği forma rekabetini izlemek icin sabirsizlaniyorum.

Okan hoca kendisini kaybetmek icin herseyi yapti. Buraya kadar dogru. Ama yilligi 6+ milyonluk topcu gibide tek maci yok.

Keremin tavırları rahatsızlık yaratmıyor mu yani? Zaha sezonun ilk 2 3 maçı bir seyler zırvaladı durdu kerem 1 sezondur soluksuz devam ediyor. Kerem mi Zaha mı deseler 50 kere kerem derim ihtiyacımız var ama zaha kötü olduğu için gidiyor hiç adama kimyayı bozmadan yana dem vurmasınlar ondan önce başı çeken başka topçu var.

Ben Zaha güzellemesi yapmadım. Ya da parasının hakkını verdiğini, vereceğini söylenedim. Zaha gelirken hazır olmayacağını az çok futboldan anlayan herkes biliyordu. Ziyech’de aynı şekilde. Para verdik diye iyice üstüne düşmemiz gerekirken her fırsatta kesmek daha da yanlış. Kulübün bu kadar para bağlamış, faydalanmaya çalışmak varken. Geçen yıl bu zamanda da söylediğim gibi bazısı tutmaz. Zaha da o veya bu sebeple tutmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 256389
Olayı en baştan yanlış yaptık.Bizi 2 sene usttuste şampiyon yapan takımda yer alan sol kanadimiz + kaptanlarimizdan nirisi olan Keremin üzerine kuma getirme aptalligini gerçekleştirdik.Gonder Keremi al Zahayi kabul .Ama göndermeden kesinlikle yanlisti.Cocuk sakat doğdu vede öyle gitti.Olay budur.Esas mesele bu.Daha elzem yerlerimiz SOS verirlen Zaha nin alinmasi çok büyük gereksizlikti.Hemde çok büyük paralar ödemek akla zarardi.Ve acısı devam ediyor.Sevgili Güray daha öncede söyledim omurga oyuncuları dışında bukadar paealarin sacilmasina ben karşıyım .Sanada sorayım Zahaya oliviera ya bir kilubun başkanı olsan kaç para verirsin?Soylermisin

hatun olsa olimpiylatlarda iyi madalya alirdi tip de fecahat zaten

Geri
Üst Alt