Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.795
- 2.593
- 1.938
Önceki mesajımda soyledigim gibi haklı tarafın çok fazla.Oyuncu dislanarak elden asla çıkarılamaz.Oliviera bile hazırlık maçlarında ve Jokey kulübü maçlarında oynatilmaliydi.Berkandan daha iyi oynardi.Sen diyorsunki almışsın oynat bunda %100 haklısın .Almak hatanın en büyüğü oynatmamak daha büyük hata profesyonellik dışı göndermek hatanın büyüğü.Birkere büyük büyuk paraları vermeyi bırakmamız gerekiyor bu bir.Omurga dışında büyük paralara oyuncu almaya karşıyım.Sonrasinda ise asıl bölgelere ihtiyacın varken sırf rakibin elinden almaya çok daha fazla karşıyım .Alabildigin oyuncuyu eğer satamiyorsan ve barindiramiyorsanda kesinlikle yolun yanlıştır.Yanlisiz .Bunda da hemfikiriz.Saka bir yana scouting ne yapıyor anlam veremiyorum.Dunya üzerinde ucuz yollu bir Melo yokmudur.Yaa en büyük sorunumuz ortasahada sağır sultan görüyor.Bir oyuncu alın gelin.Ne Demirbay ne kağan nede Berkan ol-maz.Sarada DOS olmayacak.Zahadan vs önceliğimiz bu aslında.Ortasahamiz yolgecen hani.Torreira çok yalnız kalıyor cokk.Oyuncu iyidir kötüdür kısmını geçersem,
Ben olsam almazdım. 7-8-9 artık tam rakam kaç ise çok büyük bir maaş. Takım içi denge daha önemli bence. Gördük dün gece. Hala toreira takımın en iyisi. 2.75 maaş alıyor. Adam çıkıp laf söylese hakkıdır.
Ama bu maaş en başından beri belliydi işte. Bunu bilerek aldık Zaha'yı. Ve bu kadar yüksek bir maaş verdiğimiz oyuncuyu da çabuk harcadık bana göre. Sene başında kampı takip eden tüm muhabirler Zaha kampın yıldızı, en iyisi diye haberler geçiyordu. Adam instagramdan paylaşımlar yapıyordu. Bu sene çok farklı bir Zaha göreceğiz deniliyordu.
Ne olduysa 1 ay içinde bu noktaya geldik.
Madem adamı hoca istemiyordu o zaman geçen sene sonrası konuşulsaydı adam ona göre takım baksaydı. Transfer bitimine 3 hafta var biz diyoruz şimdi seni istemiyoruz.
Bence bu 1 ay içinde geçen yılın ikinci yarısında olduğu gibi Kerem olayı devreye girdi.
Hatırlayalım. Kerem geçen sene mayıs sonunda muhabirlere artık Galatasaray'da kalmayacağım, kalbimde olacak açıklamalarını yapıyordu. Nette var bunlar. O zaman madem Kerem gidecek Zaha elimizde kalsın. Bu yüzden Zaha'ya gideceksin demediler. Euro 2024 sonrası belli ki Kerem istediği teklifleri alamadı ve geri dönmek zorunda kaldı. Ve hemen ilk resmi maç ilk 11. Kerem dönünce de Zaha'ya da artık seni istemiyoruz dediler.
Bende size sorayım bu şekilde bir olaylar sırası olmuşsa hiç yakışık alıyor mu bize?