Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.817
- 29.209
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltere'ye gidemez.. İngiltere yurtdışında kazandigin parayida vergilendiriyor 2 senenin altındaysa. Mesela 10 milyon Türkiye'de kazandı, %48ini istiyor, üstüne o sene kazandığının vergisinide istiyor. 2 seneyi doldurup giderse böyle bir durum yok ama. Bu durumda zaha olsan gider misin? Hem trde vergi ver, hemde yarısını kazandiginin İngiltere'ye ver. Bu yüzden Arabistan'a giden çoğu avel futbolcu 2 seneden önce tekrar plye donemiyor. Takımlarda zaten maaşı yüksek bir de vergisini vermeyelim derdindeyken, bizde oynadığı dönemin vergisi de işin içine giriyor. Şuan benim İngiltere'de plye transfer olmam daha olası. Ne yazık ki yöneticilerimiz ve Okan bey mobing yapmadan önce bundan bihaberdiEverton’ın bu adama teklif yapmamasına şaşırıyorum, cuk oturur leş takımlarına. 2 takım için kazançlı olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İngiltere'ye gidemez.. İngiltere yurtdışında kazandigin parayida vergilendiriyor 2 senenin altındaysa. Mesela 10 milyon Türkiye'de kazandı, %48ini istiyor, üstüne o sene kazandığının vergisinide istiyor. 2 seneyi doldurup giderse böyle bir durum yok ama. Bu durumda zaha olsan gider misin? Hem trde vergi ver, hemde yarısını kazandiginin İngiltere'ye ver. Bu yüzden Arabistan'a giden çoğu avel futbolcu 2 seneden önce tekrar plye donemiyor. Takımlarda zaten maaşı yüksek bir de vergisini vermeyelim derdindeyken, bizde oynadığı dönemin vergisi de işin içine giriyor. Şuan benim İngiltere'de plye transfer olmam daha olası. Ne yazık ki yöneticilerimiz ve Okan bey mobing yapmadan önce bundan bihaberdi
Ya bunu ben dandik bir futbol izleyicisi olarak biliyorum, koca yoneticiler bilmiyor. Adama git dediler, tamam giderim dedi, görüştü de anlaştı da. Sonra gidicem ama bu vergi işi n'olacak dediğinde bizimkiler apisip kalmışlardır muhtemelen. Diğer takımlara siz ödeyin dediklerinde de bir bir cekildiler. Zaha da aptal değil, İngiliz kulupleride. Pasalarima 10 milyon kira bedeli verecekler, 5 milyona yakında geçen sene oynadığınin vergisini verecekler ve 1 sene kiralayacaklar. Herkes dursun ve cenk mi?Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine denk gelmişiz desene.
İsim okan diye mi memnun değilsiniz hocamAl nassr mane'yi verip bunu alsın. İki tarafta oyuncudan memnun değil zaten.![]()
Everton’ın bu adama teklif yapmamasına şaşırıyorum, cuk oturur leş takımlarına. 2 takım için kazançlı olur.
Ne diyotakım arkadaşından şikayetçi yayında
futbol değil yav cod yayınındaNe diyo
Batsı mesela niye takipten çıkmış
@Feramuz Kayalar da atmış olabilirçüş
herife meşale atmış gurblar
meşale mevzusu bu. direkt zaha mı hedef alındı bilmiyorum fakat hazırlık maçı esnasında atılmıştı.