#14 Wilfried Zaha

Bunun sevgiye ihtiyaci var ya, gelecek macta kadroda kim gorurse pohpohlasin uçar. Bu ne sacma sapan bir serzenis, olgunluk seviyesi 6 yasindaki cocuk.

Okan hoca'ya kolayliklar diliyorum, buna sadece teknik direktorluk yapmak degil genel hayat ile ilgili mentor lazim.
Sevgi isteğinde olduğunu sanmıyorum. Geçen sezon kazandığımız maç sonları taraftar ile kutlamaya bile katılmıyordu takım olarak herkes varken. Belki bir kaç kez gelmiştir. Adam tipik memur futbolcu. Sahada işimi yaparım, kimseyle anlaşmak, sevmek zorunda değilim düşüncesinde.

o nasıl kol lan
GVSZ1S7WYAAFvC6

Belli ki kalacak. Bakalım Okan hocamız nasılsa gidecek bu diye milyonların önüne saçma sapan nedenlerle attığı senelik 8 milyon kazanan futbolcumuzu nasıl kazanacak

Yıllık 8 milyon alan son 15dk oyuncumuz var artık bu gerçekle yüzleşmek lazım. Barış-Kerem ve Ziyechden sonra kanat rotasyonu için 4. tercih konumunda şu an

erden timur sağolsun öyle bir ücret bağlamış ki adama ingiltere kulüpleri bile almıyor kendisini.

ultra yüksek maaşı ile 2026ya kadar bizimle, gitmediyse bu sene en azından kullanmaya çalışmak lazım.

GS taraftarı kadar saçması zor bulunur.

Adamın görünürde yaptığı hiç bir şey yok, tabiri caizse adamın ağzına sıçtılar hala idmana çıkıyor, ediyor.

Saçma sapan yaftalamalar hala devam, sen böyle değersizleştirirsen zaten oyuncu da o hale gelir.

Beşiktaş maçında 5 yiyip gündemi bu oyuncudan belirliyorsan sıkıntı oyuncuda değildir.

5-0 kaybedilen maçtan sonra takımın direktörü oyuncuyu dediklerimi yanlış söyledi diye insanların önüne atabildiği için herifin de her osuruktan nem kapması çok şaşırtıcı değil
Öyle bir şey yapmadı. Tenezzül edip açıp şu röportajı izleseniz kimsenin hedef alınmadığını ve gayet normal bir konuşma olduğunu anlarsınız.

Öyle bir şey yapmadı. Tenezzül edip açıp şu röportajı izleseniz kimsenin hedef alınmadığını ve gayet normal bir konuşma olduğunu anlarsınız.
dediği normal bişey değil, söyleyiş tarzı da varlığından memnun olduğu bi oyuncuya yapacağı şekilde değil. tekrar izledim ortada normalleştirilecek bişey yok. hayatında belki ilk defa yarı kalitesinde takıma 5-0 mağlup olmuştur, sinir harbidir deyip geçelim, derinlemesine inersek ve daha kötüsü normalleştirirsek hoca ilerde daha zararlı çıkar çünkü.

Tek kelimeyle boş yapiyor. Bebek misin sen? Pışpış mi yapalım sana. Bir sene gecti ulan, hiç mi adapte olamadin bu ulkenin tribün dinamiklerine. Kimsenin savunacağı yok elbette bahsettigi mesale olayını ama bu ülke de futbol boyle isliyor. Ülkeye adaptasyon yok, takıma adaptasyon yok, oyuna adaptasyon yok varsa yoksa ben buyum, kustum, beni herkes sevsin, isinize gelirse vs. Cik adam gibi oyununu oyna, kazandigin paranin hakkini ver, sonra kaprisini de çeker bu taraftar senin.

GS taraftarı kadar saçması zor bulunur.

Adamın görünürde yaptığı hiç bir şey yok, tabiri caizse adamın ağzına sıçtılar hala idmana çıkıyor, ediyor.

Saçma sapan yaftalamalar hala devam, sen böyle değersizleştirirsen zaten oyuncu da o hale gelir.

Beşiktaş maçında 5 yiyip gündemi bu oyuncudan belirliyorsan sıkıntı oyuncuda değildir.
İşine baksın, aldığı paranın hakkını versin. Koca karılar gibi gün aşırı açıklama yapıp hocayı yemeye çalışırsa tepki gördüğünde ağlamaya hakkı olmaz.

Meşale atmak, sosyal medyada küfür ve hakaret, istenmediğine dair nazik de olsa yazılar yazmak...

Öyle ya da böyle, adam hala bizim topçumuz. Aklı olmayanın bağlılığı da felaketten başka bir şey getirmez. Galatasaray'a yaramayacak işi yapmamak lazım.

İşine baksın, aldığı paranın hakkını versin. Koca karılar gibi gün aşırı açıklama yapıp hocayı yemeye çalışırsa tepki gördüğünde ağlamaya hakkı olmaz.
Sahaya koyulmadığı için işinin hakkını verecek bir durum olmadı, kampa götürüp her maç 11 koyuyorsan sonra kem küm etmeyeceksin adam hakkında.

Hocayı yemeye çalıştığı falan da yok; koca karı vs ifadelerini de hiç bir topçu için kullanmamanı tavsiye ederim bundan sonra bu forumda.

Geri
Üst Alt