#14 Wilfried Zaha

Wilfried sana meşale gelmil bize kol gibi bişey geldi onu hiç demiyon. Zibil gibi maaş alıp neyin tribini yapıyon onu anlasam

bu postu okuyan hc rdashım:

1724159574050.webp

Transfer sürecinde,
Adamı isteyen hoca,
Parasını bilerek transfer eden yönetim,
Transferinden memnun olan taraftar,

Sonrasında,
Adamı düzgün oynatmayan hoca,
Adama mobbing yapan hoca,
Adama şans vermeyen hoca,
Adamı cümle alem önünde rezil eden gene hoca,
Bu kadar para verdiği halde hocaya oyuncuyu kazanması için çabalaması gerektiğini hatırlatmayan yönetim,
Her zamanki gibi sonuca odaklı taraftar,

Ne güzel işmiş. Bravo valla. Bence de en büyük suçlu Zaha...

Oyuncunun iletişimi takım içinde kötüyse oyuncu grubu kendisini sevmiyor olabilir. Hoca da bunu görüp takımı korumak adına Zaha'yı plan dışı bırakmış olabilir. Bu bir ekip işi sonuçta. Tek taraflı bakmayın olaylara. Birbiri için savaşan oyuncu grubuyla başarı gelir. Bence Zaha geçtiğimiz sezon oynadığı dönemlerde baya katkı verdi. Kabız olduğumuz maçlarda oyuna girerek maçları çevirdi. Ama hep belli anlarda vardı. Stabil bir performansı yoktu. Bana kalsa dışarıdan göz olarak kalıp performans almaya bakardım ancak oyuncu çok takıma kabul ettiremedi kendisini belli ki.

hocanın işi de zaten bu ekibi oluşturabilmek. birbirini seven 25 adam bulmak diye bir şey yok futbol dünyasında. aralarında arızalar olur antipatikler olur ama hocanın görevi oyuncu değeri ve kalitesine göre bu ayarı çekebilmek zaten.

takımda sevilmiyor demek kolaycılık. sevilmesine gerek yok. ben orta noktadan bakınca bu adama inanılmaz bir haksızlık yapıldığını görüyorum. futbol işi özgüven işi. biraz iyi oynadıktan sonra gazı almış gidecekken ilk kement atılan sen oluyorsan en mülayim insan bile isyan eder. yerine oynayan oyuncu da istikrarlı bir şekilde kötü oynayan kerem. hata üstüne hatalar yapan adam her hafta onbirde diğer en ufak aksama da geç lan kenara çekiliyor. ona rağmen sesi az bile çıkıyor. ben pl yıldızı etiketi ve bu maaşla gelip böyle bir durumla karşılassam o hocayı itin bi tarafına sokardım medya önünde

hocanın işi de zaten bu ekibi oluşturabilmek. birbirini seven 25 adam bulmak diye bir şey yok futbol dünyasında. aralarında arızalar olur antipatikler olur ama hocanın görevi oyuncu değeri ve kalitesine göre bu ayarı çekebilmek zaten.

takımda sevilmiyor demek kolaycılık. sevilmesine gerek yok. ben orta noktadan bakınca bu adama inanılmaz bir haksızlık yapıldığını görüyorum. futbol işi özgüven işi. biraz iyi oynadıktan sonra gazı almış gidecekken ilk kement atılan sen oluyorsan en mülayim insan bile isyan eder. yerine oynayan oyuncu da istikrarlı bir şekilde kötü oynayan kerem. hata üstüne hatalar yapan adam her hafta onbirde diğer en ufak aksama da geç lan kenara çekiliyor. ona rağmen sesi az bile çıkıyor. ben pl yıldızı etiketi ve bu maaşla gelip böyle bir durumla karşılassam o hocayı itin bi tarafına sokardım medya önünde
Sokamazsın çünkü adam rekor üstüne rekor kırıyor 2 senedir ligde. Bu ekibi oluşturup başarı yakalayanlar da Erden Timur ve Okan Buruk ikilisi zaten. Genel olarak takımdaki oyuncu grubu da pozitif. Takımın çoğu birbiriyle gayet iyi iletişimde görünüyor. Sadece Zaha ve bazen Kerem ile ilgili abukluklar görüyoruz. Mertens'le bile birebir tartışmaya giren oyuncuda elbet vardır bir arıza. Bunlar sadece bize yansımıyor demek ki.

valla açık söyleyeyim ben ortamı oluşturanın işi dengede tutanın tamamen erden olduğunu düşünüyorum. belki okan için icardiye izin vermesiyle hayatında sevgi görmemiş icardinin o vakitten sonra ipleri alıp vefa göstermesinde payı var diyebilirim. yoksa son güne doğru kadro dışı bırakılan dubois'in okana ettiği küfürler demirbay'ın ilk geldikten sonra yedek kaldığı için medyaya ben yedek kalacak adam değilim diye ötmeye başlamalarını, davinson'un niye yedek kaldığımı hocaya sorun dediğini de hatırlıyorum.

dersin ki başarılı rekortmen vs, ama her dışarıdan gelen kaliteli yabancı bu çöp ligin rekorlarını sallamayabilir. başarı var başarı var. avrupada bir şeyler yapabilsek tamam kapasın çenesini dersin. e ligde inanılmaz bir kalite farkı var iki takım dışında. iskoçya ligi ne kadar çöpse dışarıdan bakana, onların gördüğü de oradan bu.

neyse diyeceğim sen adamı oynat bi bakalım 10 maç sahaya sıçsa da hiç dokunmadan. o zaman görelim problem kimde. böyle adamla hem oyun hamuru gibi oyna, özgüvenini dağıt sonra geç kamera karşısına 5 yediğin maç sonunda ilk lafın 15 dk oynayan zaha olsun. hadi canım derler adama.

Zaha hocam takımı nasıl hazırladın maça ? Rize’nin 4 atacağı takımdan 5 yiyorduk neredeyse.

Adama bir 5 dakika bile süre vermediler, yatacak yeriniz yok sizin oyunculara hain terorist muammelesi yapılıyor resmen inanılır gibi değil bu adam geçen sene şampiyonlar liginde gol atmış ligde gol ve asistler yapmış adam bu kadar mı değeri yok lan gözünüz de. Allah peygamber kuran aşkına bugun kerem'in sahada yaptığı neyi yapamazdı zaha. Şuna adım kadar eminim yemin bile edebilirim girip bir şeyler yapacağından korkmuıyorsa hiç bilmiyorum çünkü bir şekilde denk getirip bir gol atsa bunun kariyerine çökecek zaha.

kırmızı kart yemesek gırerdi

Adama bir 5 dakika bile süre vermediler, yatacak yeriniz yok sizin oyunculara hain terorist muammelesi yapılıyor resmen inanılır gibi değil bu adam geçen sene şampiyonlar liginde gol atmış ligde gol ve asistler yapmış adam bu kadar mı değeri yok lan gözünüz de. Allah peygamber kuran aşkına bugun kerem'in sahada yaptığı neyi yapamazdı zaha.
2 gol önlemeyemezdi mesela

1 asistide yapamazdı

Hoca hoca olsa kaprislerinden vazgecer yillik 6 milyon alan adamdan faydalanmaya calisir

Maaşın bir kısmını ödeyip yollayalim. Okan silmiş, 8 milyon euroyu vermek saçmalık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hafta sonra rövanş maçında oynamalı artık. Ya oynatın şu adamı ya da gönderin. Bu kadar para ödediğimiz adamdan fayda almak zorundayız ki hazırlık maçlarında iyiydi zaten.

Gerçi yine Kerem'le başlar boşa yüreğimizi tüketmeyek.

Geri
Üst Alt