Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Wilfried sana meşale gelmil bize kol gibi bişey geldi onu hiç demiyon. Zibil gibi maaş alıp neyin tribini yapıyon onu anlasam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun iletişimi takım içinde kötüyse oyuncu grubu kendisini sevmiyor olabilir. Hoca da bunu görüp takımı korumak adına Zaha'yı plan dışı bırakmış olabilir. Bu bir ekip işi sonuçta. Tek taraflı bakmayın olaylara. Birbiri için savaşan oyuncu grubuyla başarı gelir. Bence Zaha geçtiğimiz sezon oynadığı dönemlerde baya katkı verdi. Kabız olduğumuz maçlarda oyuna girerek maçları çevirdi. Ama hep belli anlarda vardı. Stabil bir performansı yoktu. Bana kalsa dışarıdan göz olarak kalıp performans almaya bakardım ancak oyuncu çok takıma kabul ettiremedi kendisini belli ki.
Sokamazsın çünkü adam rekor üstüne rekor kırıyor 2 senedir ligde. Bu ekibi oluşturup başarı yakalayanlar da Erden Timur ve Okan Buruk ikilisi zaten. Genel olarak takımdaki oyuncu grubu da pozitif. Takımın çoğu birbiriyle gayet iyi iletişimde görünüyor. Sadece Zaha ve bazen Kerem ile ilgili abukluklar görüyoruz. Mertens'le bile birebir tartışmaya giren oyuncuda elbet vardır bir arıza. Bunlar sadece bize yansımıyor demek ki.hocanın işi de zaten bu ekibi oluşturabilmek. birbirini seven 25 adam bulmak diye bir şey yok futbol dünyasında. aralarında arızalar olur antipatikler olur ama hocanın görevi oyuncu değeri ve kalitesine göre bu ayarı çekebilmek zaten.
takımda sevilmiyor demek kolaycılık. sevilmesine gerek yok. ben orta noktadan bakınca bu adama inanılmaz bir haksızlık yapıldığını görüyorum. futbol işi özgüven işi. biraz iyi oynadıktan sonra gazı almış gidecekken ilk kement atılan sen oluyorsan en mülayim insan bile isyan eder. yerine oynayan oyuncu da istikrarlı bir şekilde kötü oynayan kerem. hata üstüne hatalar yapan adam her hafta onbirde diğer en ufak aksama da geç lan kenara çekiliyor. ona rağmen sesi az bile çıkıyor. ben pl yıldızı etiketi ve bu maaşla gelip böyle bir durumla karşılassam o hocayı itin bi tarafına sokardım medya önünde
2 gol önlemeyemezdi meselaAdama bir 5 dakika bile süre vermediler, yatacak yeriniz yok sizin oyunculara hain terorist muammelesi yapılıyor resmen inanılır gibi değil bu adam geçen sene şampiyonlar liginde gol atmış ligde gol ve asistler yapmış adam bu kadar mı değeri yok lan gözünüz de. Allah peygamber kuran aşkına bugun kerem'in sahada yaptığı neyi yapamazdı zaha.