- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
mevcut kanatinin hemde kaptan olan yerine onu getiriyorsun ve doğal olarak 9 kat fazla iş çıkarmasını bekliyorsun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevcut kanatinin hemde kaptan olan yerine onu getiriyorsun ve doğal olarak 9 kat fazla iş çıkarmasını bekliyorsun.

%100 kaciranin hep kerem olması ayrı bir ironi olmuş
Allah seni daha fazla guldursun de neye güldün onu anlamadım Hayri?
Zaha hasta olmus.
Oynatmamak için bu seferde bu bahaneyimi sunmuşlar hep beraberZaha hasta olmus.

Regl ?
La olum satın şu adamı satacaksanız ya da artık bir şekilde monte edin şu takıma. 1 aydır bahane uydurmaktan yorulmadınız mı? Bir sonraki maçta da başı ağrır kesin
Oynatmamak için bu seferde bu bahaneyimi sunmuşlar hep beraber![]()
tam fatih hoca topçusu zahaklüpteki ahlaksızlık ve eşitsizlik sonunda adamcağızı hasta etti
halbuki yboys maçındaki golümüze nasıl sevinmişti
allahın izniyle adil ve mert bir cimbomda baştacı olacaktır
tam fatih hoca topçusu zaha
hocama mouyu tokatlama challenge çok yakışırdı bu sene. Perfect kariyer finali olur. Ama Feldkamp gibi köşesine çekilecek sene sonu tadı kaçıyor sonra!!1ewt ahbert o yüzden kalmalı
imparatorla uçuşa geçer
Okan hocayı zaha sebebiyle şu şekil yemeyi kafaya koydun herhalde üstadewt ahbert o yüzden kalmalı
imparatorla uçuşa geçer
Okan hocayı zaha sebebiyle şu şekil yemeyi kafaya koydun herhalde üstad
Kerem konusunda toleranslı olduğu zahaya eşit şekilde yaklaşmadığını ben de düşünüyorum. Kerem biraz yerli papaz tayfadan olduğu için ona gücü yetmiyor herhaldezahaya olan abuk subuk sözleri ve kafasını eseni yapanlara tanıdığı imtiyazlarla başlayan yeme faaliyetim yboys maçıyla tavan yapmıştır