#14 Wilfried Zaha

çalım atıyor atmasına da adam gibi kanat organizasyonu yapacağız ve daha etkili oynayacak
bek ve orta sahaların daha dahil olduğu ve pas atanın pas attığı adama boş boş bakmadığı adam gibi hücumlar yapıcaz bu da hücum oyuncularımıza yarıycak
hiç bişey yapmazsa gol atıp maç kazandırır geçen sene yaptığı gibi
kalitesine laf abes olur futbol bakisimda . modern normlarda suan soldan yardiriyordu kullanmasini bilen teknik adamlarla . hoca ismi fark etmeksizin.

kanadi ozelinde,
kohn kerem den ziyade, kohn zaha daha uyumlu ve efektif olurlar di kanisindayim .

iki oyun, ucgen, kisa mini verkaclar , dikine gidisli yer degistirmeli varyasyonlari kendisi ve kerem ayni anda sahadayken gormek zordu, kerem bariz icardi eksenli ve veya kendi etrafinda dereceli donup oynama tandansli bir kafa da. top kayiplarinin dezavantaji da zaten bilinen eksisi . derinlikten de uzak malesef.
kosu yolu acmamasi, kanat markajcisini kendine cekip bekine alan acmasi konusunda da yetersiz ve pasif malesef. ki, dun de benzer sekanslar yasandi.

sozun ozu sevgili hayri ,

*kollektif oyunda ,secimim bariz bold zaha olurdu. tipik modern epl oyuncusu.

kerem daha cok *kaoitik *kaos futbolu oyuncusu.

her iki oyun ozelliginin alicisi elbet vardir. goreceli elbette.

her ikisine dair kanimca keskin ayrim yapmak gerekirse bir *ustteki disinda,
taktik teknik altyapi dolulugu ,lig kalite tecrubesi zaha da bariz hazir geldiginden, hoca nin kendisinden net faydalanamamasi durumu - her yerde hocaya yazar.

guncele donersek, bugunun haberine ilisik ,
simdi ivedi elden cikarisli bu $ zarari kim odeyecek ? . bence de hoca odemeli.

kulubun yazik giden paralarina . su saatten sonra transfer yapilmasi taraftari degilim, eger gunun sonunda hoca dolayli ,bilerek, istenilen oyuncu dan kisa surede bu sekilde vazgecilip yollar ayrilip ,zarara gireceksek <-> ne diye bu paradoks'u kendimize yasatalim ? zevk li mi oluyor bu dongu cidden anlam veremedim .

@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek

saygi ve selamlar.

kalitesine laf abes olur futbol bakisimda . modern normlarda suan soldan yardiriyordu kullanmasini bilen teknik adamlarla . hoca ismi fark etmeksizin.

kanadi ozelinde,
kohn kerem den ziyade, kohn zaha daha uyumlu ve efektif olurlar di kanisindayim .

iki oyun, ucgen, kisa mini verkaclar , dikine gidisli yer degistirmeli varyasyonlari kendisi ve kerem ayni anda sahadayken gormek zordu, kerem bariz icardi eksenli ve veya kendi etrafinda dereceli donup oynama tandansli bir kafa da. top kayiplarinin dezavantaji da zaten bilinen eksisi . derinlikten de uzak malesef.
kosu yolu acmamasi, kanat markajcisini kendine cekip bekine alan acmasi konusunda da yetersiz ve pasif malesef. ki, dun de benzer sekanslar yasandi.

sozun ozu sevgili hayri ,

*kollektif oyunda ,secimim bariz bold zaha olurdu. tipik modern epl oyuncusu.

kerem daha cok *kaoitik *kaos futbolu oyuncusu.

her iki oyun ozelliginin alicisi elbet vardir. goreceli elbette.

her ikisine dair kanimca keskin ayrim yapmak gerekirse bir *ustteki disinda,
taktik teknik altyapi dolulugu ,lig kalite tecrubesi zaha da bariz hazir geldiginden, hoca nin kendisinden net faydalanamamasi durumu - her yerde hocaya yazar.

guncele donersek, bugunun haberine ilisik ,
simdi ivedi elden cikarisli bu $ zarari kim odeyecek ? . bence de hoca odemeli.

kulubun yazik giden paralarina . su saatten sonra transfer yapilmasi taraftari degilim, eger gunun sonunda hoca dolayli ,bilerek, istenilen oyuncu dan kisa surede bu sekilde vazgecilip yollar ayrilip ,zarara gireceksek <-> ne diye bu paradoks'u kendimize yasatalim ? zevk li mi oluyor bu dongu cidden anlam veremedim .

@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek

saygi ve selamlar.
Katılmadığım tek kısım Keremin x futbolu oyuncusu denmesi. Kerem oyuncu falan değil. Pek adam olduğu da söylenemez. Okan'a 3 milyon yerine 6 milyon Euro taraftarca toplayalım, ayrılması için. Para için Galatasaray'ı bir kez daha satmakta beis görmez reyiz. Böylece kurtulmuş oluruz ve gerçekten hakeden insanlar oynar.

Suan saglik kontrollerinden geciyormus.

Gitmediginde uzulmezdim ama kalkıp da ben bundan iyi oynarım oyuncu değil demedim sonra da kalsın demedim. Teteye neler dendi şimdi neler deniyor bu taraftar hep mi haklı.

Hocayla çok iyi anlaşsaydı ve kalsaydı da mevcut oyun formasyonunda -aldığı maaştan da bağımsız- geçen sezon olduğu gibi, oyuna katkı bakımından beklentileri yine karşılayamazdı. Tek olasılık 4-3-3 de savunma sorumluluğu azaltılarak kanat-forvet rolü verilmesiydi ki gördüğümüz üzere sabit fikirli hocamız böyle önerileri dahi neredeyse küfür gibi algılıyor.

Kerem' in dağınıklığını ucu ucuna dengeleyebilen (Aslında sürekli bahsetmekten artık benim de sıkıldığım) Rashica ile doğruyu bulmuşken, sonrasında transfer edilen Zaniolo, Zaha, Tete, Ziyech, tamamı bu oyun için yanlış profilde oyunculardı. Bunları alıyorsan başka bir oyun oynatman gerekirdi. Barış yüksek enerji katıyor olsa bile forvet karakterli ve dağınık bir oyuncu keza bahsettiğim gibi Kerem de öyle zaten.

Rashica gibi bir oyuncu bulmak çok da zor bir şey değildi; hatta benzer maliyetle daha genci bile bulunabilirdi ama aramadık ki. Etiket merakı ve sükse uğruna hep yanlış profillere gidildi maalesef.

Orda gercek zahayi gösterirse zaten bonservis vetecek bir takim cikacaktir.

Gitmediginde uzulmezdim ama kalkıp da ben bundan iyi oynarım oyuncu değil demedim sonra da kalsın demedim. Teteye neler dendi şimdi neler deniyor bu taraftar hep mi haklı.
Taraftar tepkilerine karşı 'panzehir' olmayı kendine misyon edinmiş gibisin, boş iş. Edilen laflara bu kadar içerliyorsan futbolla bağını koparmanı öneririm naçizane, ruh sağlığına yazık. Taraftar böyledir ve değişmeyecektir; hatta 'sosyal medya' etkisiyle daha da kötüye gitmesi kaçınılmaz görünüyor.

''Tamam'' mı?..

Lyon, oly gibi takımlar istiyor. Ama Okan istemedi. Bu isteyen takımlar ne anlar futbolcudan zaten. Bizim futboldan, futbolcudan anlayan bir deha var başımızda. Taktik tiktok ustası mübarek.

Allah o okanı bildiği gibi yapsın.

Bu kadar ego ve kibirin olduğu bir adam uzun zamandır görmemiştim.

Galatasaray'ın başına dursun ve Kerem ile birlikte gelen en büyük kötülük oldu bu 3'ü.

Gittikleri pardon kovuldukları gün bayram edeceğim.

Beklentileri hiç karşılayamadı. İkinci lig futbolcularına bile çalım atamadı. Etrafına negatif enerji yaydı aşırı sorunlu biri çıktı. Olmadı maalesef geldiğinde çok sevinmiştim.

Taraftar tepkilerine karşı 'panzehir' olmayı kendine misyon edinmiş gibisin, boş iş. Edilen laflara bu kadar içerliyorsan futbolla bağını koparmanı öneririm naçizane, ruh sağlığına yazık. Taraftar böyledir ve değişmeyecektir; hatta 'sosyal medya' etkisiyle daha da kötüye gitmesi kaçınılmaz görünüyor.

''Tamam'' mı?..
Yazıdan bunu mu yorumladin selamlar hocam bosver tartışmayalim

Bakalım kimi oynatacak hocamız artık Kerem ile pas kayıplarına devam edince onu da atacak mı taraftarın önüne.

Sen iyi değilsin. Birilerini savuncam diye kendini paralama valla yazık genç adamsın. Kendine yazık yav sana görev değil ki bu. Bu sana karakter de katımıypr, bilakis tam tersi.

Yazıdan bunu mu yorumladin selamlar hocam bosver tartışmayalim
Gönderilerinin % 99 unda olduğu gibi bunda da dediğim şeyi yapmışsın. Otomatiğe bağladığın için fark edemiyorsun galiba. Tartışmaya hiç niyetim yok zaten; samimi bir tavsiyede bulundum, kaale alıp almamak sana kalmış. Selametle...

Hocayla çok iyi anlaşsaydı ve kalsaydı da mevcut oyun formasyonunda -aldığı maaştan da bağımsız- geçen sezon olduğu gibi, oyuna katkı bakımından beklentileri yine karşılayamazdı. Tek olasılık 4-3-3 de savunma sorumluluğu azaltılarak kanat-forvet rolü verilmesiydi ki gördüğümüz üzere sabit fikirli hocamız böyle önerileri dahi neredeyse küfür gibi algılıyor.

Kerem' in dağınıklığını ucu ucuna dengeleyebilen (Aslında sürekli bahsetmekten artık benim de sıkıldığım) Rashica ile doğruyu bulmuşken, sonrasında transfer edilen Zaniolo, Zaha, Tete, Ziyech, tamamı bu oyun için yanlış profilde oyunculardı. Bunları alıyorsan başka bir oyun oynatman gerekirdi. Barış yüksek enerji katıyor olsa bile forvet karakterli ve dağınık bir oyuncu keza bahsettiğim gibi Kerem de öyle zaten.

Rashica gibi bir oyuncu bulmak çok da zor bir şey değildi; hatta benzer maliyetle daha genci bile bulunabilirdi ama aramadık ki. Etiket merakı ve sükse uğruna hep yanlış profillere gidildi maalesef.
diyip bide erdencisin
enteresan

Geri
Üst Alt