140. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Kerem UYGUN

1750073766664.webp

GSC EUROVISION ADALET BİLDİRİSİ
Tarih: 15 Haziran 2025
Yer: Okmeydanı – Çağlayan Adalet Yürüyüşü Sonrası

Bizler, müziğin evrensel diliyle barışı, duyguyu ve hakkaniyeti savunan GSC Eurovision gönüllüleri olarak, 140. Eurovision Şarkı Yarışması'nda yaşanacağını düşündüğümüz açık adaletsizliğe karşı susmayacağımızı ilan ediyoruz.

Birincilik oylamasının adeta bir "Whatsapp grubunun Cuma akşamı planı gibi" organize edilmesi, sanatın ve halk iradesinin hiçe sayılmasıdır.

Bu nedenle:

1. GSC Eurovision Delegasyonu olarak, puanlama sisteminin tamamen şeffaf ve izlenebilir hale gelmesini,
  2. Organizasyon sorumluları ve şaibe iddialarına sebep olan whatsapp grubunda bulunan üyelerin geçmiş mesajlaşmaları, banka hesapları ve kripto cüzdanlarının incelenmesini,
  3. Geçmiş sonuçların bağımsız bir kurul tarafından yeniden değerlendirilmesini,
  4. Ve en önemlisi, müziğin siyasetle, klikleşmeyle ve favoricilikle kirletilmemesini talep ediyoruz.
Bu maddeler ışığında özellikle 140. Eurovision şarkı yarışmasının, sonuçlarının titizlikle izleneceğini tüm müzik severlere bildiririz.

Biz Galatasaraylıyız. Adaletsizliğe ses çıkarmak bizim genlerimizde var. “Birileri şarkıyla kazanabilir ama biz bu yürüyüşle tarih yazarız.”

GSC Eurovision halkı adına,
Adalet için yürüyenler

Abi oylar çalınmış, bu sebeple her oy 500 dolar olarak ayarlayabiliriz
Pay Day Money GIF

Sonuçlara kadar dinlenebilecek şarkılar vol1:

Sevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.

Örneğin şu şu parça x yarışmacısının diye 10 tahminde bulunuyorsunuz, bu 10 tahminden her doğru tahmine 2 ilave puan gelecek. Yarışmanın seyrini tahminler değiştirebilir kısaca.

Sevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.

Örneğin şu şu parça x yarışmacısının diye 10 tahminde bulunuyorsunuz, bu 10 tahminden her doğru tahmine 2 ilave puan gelecek. Yarışmanın seyrini tahminler değiştirebilir kısaca.
Ben boyle saibeye acik isleri Ali Koc - TFF arasinda bile gormedim:)

Geri
Üst Alt