Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iban verilsin 5000 TL/15dakika tarifesinde gerekem gecikme uygulanabilir.Saat 17:00'de başlayacak, Naci akşam 19 sonrası olsun istiyor , goygoyu kaçırmamak adına,
Merhamet edelim mi ne diyonuz
Iban verilsin 5000 TL/15dakika tarifesinde gerekem gecikme uygulanabilir.
Muhasebeye @Ata B. Oğuz bakiyor
Evet önceki sayfa da yazdımNaci oyları gönderdin mi?
Ata ahbert wp grubunun kararina uymak durumunda dır akşam olmalıSaat 17:00'de başlayacak, Naci akşam 19 sonrası olsun istiyor , goygoyu kaçırmamak adına,
Merhamet edelim mi ne diyonuz
Peki gücümü akşama saklıyorum o zaman, ama Ata kayıp telefonu kapalıAta ahbert wp grubunun kararina uymak durumunda dır akşam olmalı![]()
Şike gorüşmeleri nedeniyle kendisinden haber alınamamaktadirPeki gücümü akşama saklıyorum o zaman, ama Ata kayıp telefonu kapalı![]()
evet12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 mi puanlama
Abi oylar çalınmış, bu sebeple her oy 500 dolar olarak ayarlayabiliriz
![]()
Ben boyle saibeye acik isleri Ali Koc - TFF arasinda bile gormedimSevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.
Örneğin şu şu parça x yarışmacısının diye 10 tahminde bulunuyorsunuz, bu 10 tahminden her doğru tahmine 2 ilave puan gelecek. Yarışmanın seyrini tahminler değiştirebilir kısaca.
Klasığın dışında ilaveler olsun diye yaw, heyecanlı olmaz mıydıBen boyle saibeye acik isleri Ali Koc - TFF arasinda bile gormedim![]()