140. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Kerem UYGUN

Birdahakine isim tahminleriyle puan atilir, 2 yerine 1 puan iyidir bence

Sevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.

Örneğin şu şu parça x yarışmacısının diye 10 tahminde bulunuyorsunuz, bu 10 tahminden her doğru tahmine 2 ilave puan gelecek. Yarışmanın seyrini tahminler değiştirebilir kısaca.
Wp Grubu'nda olanlar olarak daha fazla Puan almak için net belli ederiz :D O yüzden Yarışma İptal'ini çok isteyenler olur diye ben hayır diyom :D

Yok ben yapmayacağım ki, benim şarkım birinci olmasın yaw zaten, ben eğlencesine katılıyorum :asd:
Diğer yarısını da Wp Grubu ile paylaştıralım derim heaaaaa :D
yekpare ek yeri yok on X: O NEY KARDAŞ YARISINI BANA VER / O NEDİR  KARDEŞİM YARISINI BENİMLE PAYLAŞIR MISIN? https://t.co/ALMDWwB3pT / X

Örneğin şu şu parça x yarışmacısının diye 10 tahminde bulunuyorsunuz, bu 10 tahminden her doğru tahmine 2 ilave puan gelecek. Yarışmanın seyrini tahminler değiştirebilir kısaca.
Tek bir tahminde bulunalim bilenler 5 ekstra puan alsın

Abi çok güzel şike fikriydi yutturamadık iyi mi, taşlanmadan kaçayım ben :asd: :asd: :asd:

Kral ben diyorumki çok geniş kadro kuralım bi dahakine puanlama
16-14-12-10 9876 diye gitsin , böylece hem her şarkı puan almış olur hemde rekabet fena olur , beni anlıyorsun dimi

Geri
Üst Alt