Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen direkt yarismaya + 50 puanla baslarsin o zaman herkesi biliyorsun zatenKlasığın dışında ilaveler olsun diye yaw, heyecanlı olmaz mıydı![]()
Yok ben yapmayacağım ki, benim şarkım birinci olmasın yaw zaten, ben eğlencesine katılıyorumSen direkt yarismaya + 50 puanla baslarsin o zaman herkesi biliyorsun zaten
Wp Grubu'nda olanlar olarak daha fazla Puan almak için net belli ederizSevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.
Örneğin şu şu parça x yarışmacısının diye 10 tahminde bulunuyorsunuz, bu 10 tahminden her doğru tahmine 2 ilave puan gelecek. Yarışmanın seyrini tahminler değiştirebilir kısaca.
Diğer yarısını da Wp Grubu ile paylaştıralım derim heaaaaaYok ben yapmayacağım ki, benim şarkım birinci olmasın yaw zaten, ben eğlencesine katılıyorum![]()
Tek bir tahminde bulunalim bilenler 5 ekstra puan alsınSevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.
Örneğin şu şu parça x yarışmacısının diye 10 tahminde bulunuyorsunuz, bu 10 tahminden her doğru tahmine 2 ilave puan gelecek. Yarışmanın seyrini tahminler değiştirebilir kısaca.
Abi çok güzel şike fikriydi yutturamadık iyi mi, taşlanmadan kaçayım benSevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.
Kral ben diyorumki çok geniş kadro kuralım bi dahakine puanlamaSevgili dostlar, şöyle bir şey yapalım diyorum. Tahmin süreci.
Kral ben diyorumki çok geniş kadro kuralım bi dahakine puanlama
16-14-12-10 9876 diye gitsin , böylece hem her şarkı puan almış olur hemde rekabet fena olur , beni anlıyorsun dimi
Bu itiraftan sonra Wp grubu olarak yakalarsakAbi çok güzel şike fikriydi yutturamadık iyi mi, taşlanmadan kaçayım ben![]()
![]()
![]()
Şarkılar
Şampiyon ben olduysam like atDostlar, sonuçlar akşam 21.00 gibi diyoruz. Puanlama bitti an itibarıyla.
Dur yapmaEvet, şarkı sahipleri ilan ediliyor.