- 18 Mayıs 2011
- 19.753
- 10.399
- 1.688
Bir sonraki yarışmaya ilahi ile katılacağım
@Selçuk Sarı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben destek amaçlı katılırım ama burdaki evli üyeler genel olarak istemem yan cebime koy hesabı takıldığı için Kadın Konuları'na girip bakıp çıkıyolar bunda da öyle olur fazla katılım sğalanmaz gibiBir kac güne üşenmez isem bu yarısmanin missworld gsc versiyonuna düzenlenmiş halini organize etmeyi düşünmekteyim katılım sağlarmısınız? @Gökhan Aytepe ,@Ata B. Oğuz @Murat Durmaz , @Arif Doğan Karakaya
Ünlü olmayan kadın işte bu , aç. hemen şimdi açBir kac güne üşenmez isem bu yarısmanin missworld gsc versiyonuna düzenlenmiş halini organize etmeyi düşünmekteyim katılım sağlarmısınız? @Gökhan Aytepe ,@Ata B. Oğuz @Murat Durmaz , @Arif Doğan Karakaya
Ne yapacaz sıralama turlarına mı gireceğiz önce?Dostlar, yeni formata gelince.
Öncelikle artık yaz -güz-bahar sezonları olarak devam edeceğiz ve sıfırdan başlayacağız Eurovision için.
Örnek bakımından biraz F1 sporuna benzer olacak.
Detaylı programı açıklayacağız üstad, 140 artık eski usul olarak son idi,Ne yapacaz sıralama turlarına mı gireceğiz önce?
Ben "Çağrı" ile katılmışım o gün "zındık'ül GSC"nin farkına vardım.Bir sonraki yarışmaya ilahi ile katılacağım@Selçuk Sarı
Arada daha çok pit stop yapacağız yani (daha çok wc arası)Detaylı programı açıklayacağız üstad, 140 artık eski usul olarak son idi,
bence çok heyecanlı olacak, en kısa sürede işleyişi açıklayacağız ama örnek olarak F1'e epey benzer olacak
Kadro genişletilsin lütfenDetaylı programı açıklayacağız üstad, 140 artık eski usul olarak son idi,
bence çok heyecanlı olacak, en kısa sürede işleyişi açıklayacağız ama örnek olarak F1'e epey benzer olacak
Abi yeni format ile 30a cıkmaya calısacağızKadro genişletilsin lütfen
Aslında ne kadar kalabalık senin için o kadar külfet, çok uğraşıyorsun, keşke şarkıyı buraya atsan millet direk puanlasaAbi yeni format ile 30a cıkmaya calısacağız
Bi dahakine katıl sende , hep beraber utanakutanıyorum sizlerden
birde kendinize gsli diyorsunuz
vurdurun en azından şerefli yaşarsınız
Tasarımı yapan öğrencime teşekkürlerinizi de ilettim. Kendisi hakkımızda çok güzel şeyler düşünüyor![]()
Ekli dosyayı görüntüle 291412
- @Alp Duman
- @Aras Şimşek
- @Berke Cüce
- @Emir Sato
- @Onur Bayraktar
- @Ulaş Metin
- @Mert S. Yüksel
- @Hayri Cund
- @Savaş Barış
- @Can Erden
- @Sedat Yıldız