140. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Kerem UYGUN

Galatasaray Taraftar Forumu Resmi Deklarasyonu

Sayın Galatasaraylılar,

Büyük Galatasaray camiasının değerli üyeleri,
Bizler, Galatasaray Spor Kulübü’nün köklü tarihine, onurlu duruşuna ve eşsiz taraftar ruhuna gönülden bağlı bir topluluk olarak, son dönemde forumumuzda yaşanan skandal bir olaya karşı sessiz kalmayacağımızı bildiririz! Fenerbahçe’ye ait “Mohikan” marşının, Galatasaray futbol forumunda düzenlenen bir şarkı yarışmasında kazanmış olması, camiamızın değerlerine, ruhuna ve asaletine yapılmış açık bir saygısızlıktır. Bu durum, Galatasaraylılık duruşuna aykırı, kabul edilemez ve derinden yaralayıcı bir provokasyondur!

Forum yönetimi olarak, bu skandalın sorumlularına en ağır şekilde sesleniyoruz:
Galatasaray forumu, sarı-kırmızılı renklere tutkuyla bağlı olanların, Cimbom’un şanlı tarihini yüceltmek için bir araya geldiği kutsal bir platformdur. Bu platformda, ezeli rakibimizin marşının herhangi bir şekilde öne çıkarılması, hele ki bir yarışmada “kazanmış” gibi gösterilmesi, ne ahlaki ne de vicdani bir çerçevede açıklanabilir! Bu, Galatasaray taraftarının onuruna, emeğine ve aidiyetine yapılmış bir hakarettir. Forum yönetimi olarak, bu olayın ardındaki art niyetli tutumları kınıyor ve sorumluların derhal hesap vermesini talep ediyoruz!
Tepkimiz nettir:
  • Bu skandalın nasıl gerçekleştiğine dair şeffaf bir açıklama yapılmasını istiyoruz.
  • Yarışmanın düzenlenme sürecinde yer alanların, bu utanç verici sonucu nasıl göz ardı edebildiğini sorguluyoruz.
  • Galatasaray forumunun, rakip takımların propagandasına alet edilmesine izin veren herkesin, bu platformdan uzaklaştırılmasını talep ediyoruz.
  • Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için forum yönetiminin gerekli tüm önlemleri almasını ve denetim mekanizmalarını güçlendirmesini bekliyoruz.
Galatasaraylılık, bir duruş, bir karakter, bir onur meselesidir!
Bizler, “Aslan” ruhunu taşıyanlar olarak, bu platformun Galatasaray’ın şanlı armasına yakışır bir şekilde yönetilmesini ve korunmasını istiyoruz. Rakip marşların değil, “Re re re, ra ra ra, Galatasaray Galatasaray Cimbom Bom!” nidalarının yükseldiği bir forum, bizim ortak evimizdir! Bu evde, sarı-kırmızılı renklere ihanet eden hiçbir harekete müsamaha gösterilmeyecektir!

Son sözümüz:
Galatasaray forumu, Cimbom’un taraftarlarının kalbidir ve bu kalp, yalnızca sarı-kırmızı için atar! Bu skandala sebep olanlar, Galatasaray taraftarının öfkesini ve kararlılığını hafife almasın. Yönetim olarak, camiamızın haklı tepkisini sonuna kadar destekliyor, bu olayın takipçisi olacağımızın ve gerekli tüm adımları atacağımızın sözünü veriyoruz.
Galatasaray’a zeval gelmesin!
Sarı-kırmızı renklere selam olsun!

Galatasaray Taraftar Forumu Yönetimi

17 Haziran 2025

Galatasaray Taraftar Forumu Resmi Deklarasyonu

Sayın Galatasaraylılar,

Büyük Galatasaray camiasının değerli üyeleri,
Bizler, Galatasaray Spor Kulübü’nün köklü tarihine, onurlu duruşuna ve eşsiz taraftar ruhuna gönülden bağlı bir topluluk olarak, son dönemde forumumuzda yaşanan skandal bir olaya karşı sessiz kalmayacağımızı bildiririz! Fenerbahçe’ye ait “Mohikan” marşının, Galatasaray futbol forumunda düzenlenen bir şarkı yarışmasında kazanmış olması, camiamızın değerlerine, ruhuna ve asaletine yapılmış açık bir saygısızlıktır. Bu durum, Galatasaraylılık duruşuna aykırı, kabul edilemez ve derinden yaralayıcı bir provokasyondur!
Forum yönetimi olarak, bu skandalın sorumlularına en ağır şekilde sesleniyoruz:
Galatasaray forumu, sarı-kırmızılı renklere tutkuyla bağlı olanların, Cimbom’un şanlı tarihini yüceltmek için bir araya geldiği kutsal bir platformdur. Bu platformda, ezeli rakibimizin marşının herhangi bir şekilde öne çıkarılması, hele ki bir yarışmada “kazanmış” gibi gösterilmesi, ne ahlaki ne de vicdani bir çerçevede açıklanabilir! Bu, Galatasaray taraftarının onuruna, emeğine ve aidiyetine yapılmış bir hakarettir. Forum yönetimi olarak, bu olayın ardındaki art niyetli tutumları kınıyor ve sorumluların derhal hesap vermesini talep ediyoruz!
Tepkimiz nettir:
  • Bu skandalın nasıl gerçekleştiğine dair şeffaf bir açıklama yapılmasını istiyoruz.
  • Yarışmanın düzenlenme sürecinde yer alanların, bu utanç verici sonucu nasıl göz ardı edebildiğini sorguluyoruz.
  • Galatasaray forumunun, rakip takımların propagandasına alet edilmesine izin veren herkesin, bu platformdan uzaklaştırılmasını talep ediyoruz.
  • Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için forum yönetiminin gerekli tüm önlemleri almasını ve denetim mekanizmalarını güçlendirmesini bekliyoruz.
Galatasaraylılık, bir duruş, bir karakter, bir onur meselesidir!
Bizler, “Aslan” ruhunu taşıyanlar olarak, bu platformun Galatasaray’ın şanlı armasına yakışır bir şekilde yönetilmesini ve korunmasını istiyoruz. Rakip marşların değil, “Re re re, ra ra ra, Galatasaray Galatasaray Cimbom Bom!” nidalarının yükseldiği bir forum, bizim ortak evimizdir! Bu evde, sarı-kırmızılı renklere ihanet eden hiçbir harekete müsamaha gösterilmeyecektir!
Son sözümüz:
Galatasaray forumu, Cimbom’un taraftarlarının kalbidir ve bu kalp, yalnızca sarı-kırmızı için atar! Bu skandala sebep olanlar, Galatasaray taraftarının öfkesini ve kararlılığını hafife almasın. Yönetim olarak, camiamızın haklı tepkisini sonuna kadar destekliyor, bu olayın takipçisi olacağımızın ve gerekli tüm adımları atacağımızın sözünü veriyoruz.
Galatasaray’a zeval gelmesin!
Sarı-kırmızı renklere selam olsun!

Galatasaray Taraftar Forumu Yönetimi

17 Haziran 2025
Bu ne abi

Steve Harvey Reaction GIF

Bilgisayarla yazılmış dijital-dandik bir kompozisyonun yarışmayı kazanması gönülleri yaralamıştır.

Bu yarışmanın müzikal gerçekliği yoktur.

Son düzenleme:
Olaya bak. Gelişi güzel verdiğimiz puan şerefine milletimi fişliyorsunuz :D Gelin bakalım en fanatik Galatsaraylınızdan daha fanatiğim hodri meydan

"The Last of the Mohicans" oy verenler:

1. ✅ Barış Savaş – 12 Puan
  2. ✅ Ulaş Metin – 10 Puan
  3. ✅ Emir Sato – 10 Puan
  4. ✅ Hayri Cund – 8 Puan
  5. ✅ Mert S. Yüksel – 7 Puan
  6. ✅ Can Erden – 3 Puan
  7. ✅ Selçuk Sarı – 3 Puan
  8. ✅ Göktuğ Çakırlar – 2 Puan
  9. ✅ Cihan Ağzıkara – 2 Puan
  10. ✅ Berk Cüce – 2 Puan
  11. ✅ Berkan Yavuz – 2 Puan
  12. ✅ Metin İbrahim Kavukçu – 2 Puan
  13. ✅ Aras Şimşek – 1 Puan
  14. ✅ Levent Akgün – 1 Puan

Toplam: 14 farklı kişi oy verdi.
Toplam puan: 104

Geçmiş olsun beyler
Senin bu gpt de harbiden sorun var :)

Abi ona öyle iletmedim o ismi ben önceki yarışmada zaten, kendim düzelttim sonra :asd: :asd: :asd:
Bu zamana kadar 2 hoca dışında diğer hocalara saygısızlık yapmadım.Ki onları da çoğunluk sevmiyodu diğer hocalar bile sevmiyodu.Neyse öğrencine direk o ismi söyleseydin dalağını deyip sövse hakkıydı ulan :D

"The Last of the Mohicans" oy verenler:

1. ✅ Barış Savaş – 12 Puan
  2. ✅ Ulaş Metin – 10 Puan
  3. ✅ Emir Sato – 10 Puan
  4. ✅ Hayri Cund – 8 Puan
  5. ✅ Mert S. Yüksel – 7 Puan
  6. ✅ Can Erden – 3 Puan
  7. ✅ Selçuk Sarı – 3 Puan
  8. ✅ Göktuğ Çakırlar – 2 Puan
  9. ✅ Cihan Ağzıkara – 2 Puan
  10. ✅ Berk Cüce – 2 Puan
  11. ✅ Berkan Yavuz – 2 Puan