Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.836
- 15.542
- 2.323
Adalet istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka abi o şaka, şansına seçtirdim gptye bilerekİtiraf:
Listeyi yaptıktan sonra son dakika klasik müzikleri "hack" olduğu görüşüyle çıkarıp yedek listeden o dandik parça "The Last Mohicans"'ı eklemiştim.
Kahretsin.
Ekli dosyayı görüntüle 291425
Ekli dosyayı görüntüle 291426
Ekli dosyayı görüntüle 291428
3 Yarışmadır böyle abiOlm sen hem yarışmayı düzenledin hem de yarışmaya mı katıldınböyle şikeyi eurovision tarihinde ben bile yapmadım
@Ata B. Oğuz
İşin komik tarafı çaktırmadan bizi buna alıştırdı. Kaç yarışmadır kimse sesini çıkartmıyor bu durumaOlm sen hem yarışmayı düzenledin hem de yarışmaya mı katıldınböyle şikeyi eurovision tarihinde ben bile yapmadım
@Ata B. Oğuz
Last mohicansa veriyoz azizim
Atam sen kendine mi verdin3 Yarışmadır böyle abiBen fasulyedenim ama daha ilk 5e girmişliğim yok, hiç bir oy gelmeden listeyi kendim puanlayıp öyle ilan ediyorum
![]()
Öğretmen diye güveniyoz vallaOlm sen hem yarışmayı düzenledin hem de yarışmaya mı katıldınböyle şikeyi eurovision tarihinde ben bile yapmadım
@Ata B. Oğuz
Lan başlarım yapay zekana tutmuyor bunlarŞaka abi o şaka, şansına seçtirdim gptye bilerek
Normal hali bu:
Toparlarsak, The Last of the Mohicans şarkısına oy veren jüriler şunlar:
- Kerem Uygun (12)
- Murat Yanut (12)
- Kolpa Kemal Kürek (10)
- Gürbüz Kayalar (2)
- Furkan Korkmaz (6)
- Göktuğ Çakırlar (7)
- Murat Durmaz (2)
- Gökhan Aytepe (10)
- Ulaş Metin (8)
- Onur Bayraktar (12)
- Emir Sato (10)
- Levent Kolpgün (12)
- Sedat Yıldız (10)
- Aras Şimşek (8)
- Savaş Barış (3)
Başka şarkıların oylarını da görmek ister misin?
Ben Last Gökhans tan başkasını tanımam şu memleketteLast mohicansa veriyoz azizim
Ilk 5 e bile giremiyor ki dediği gibiİşin komik tarafı çaktırmadan bizi buna alıştırdı. Kaç yarışmadır kimse sesini çıkartmıyor bu duruma![]()
Kendimden şüphe ettirdin. Zaten mazotluyuz. Bir an şu dandik PC düzenlemesine 7 puan verdim sandım. Neyse ki yanlışmış.Şaka abi o şaka, şansına seçtirdim gptye bilerek
Normal hali bu:
Toparlarsak, The Last of the Mohicans şarkısına oy veren jüriler şunlar:
- Kerem Uygun (12)
- Murat Yanut (12)
- Kolpa Kemal Kürek (10)
- Gürbüz Kayalar (2)
- Furkan Korkmaz (6)
- Göktuğ Çakırlar (7)
- Murat Durmaz (2)
- Gökhan Aytepe (10)
- Ulaş Metin (8)
- Onur Bayraktar (12)
- Emir Sato (10)
- Levent Kolpgün (12)
- Sedat Yıldız (10)
- Aras Şimşek (8)
- Savaş Barış (3)
Başka şarkıların oylarını da görmek ister misin?
Abi tekrar kontrol ettiğimde yine en yüksek puan o çıkıyor yawMohikanın 94 puanı var ya
104 değil
hem ifb şarkısıymış hem de şamp olmamış
Adamdaki nasıl bir dürüstlükte ise şike ile bile şampiyonluğun yanından geçemiyor…Olm sen hem yarışmayı düzenledin hem de yarışmaya mı katıldınböyle şikeyi eurovision tarihinde ben bile yapmadım
@Ata B. Oğuz
Lan ben de @Ata B. Oğuz ‘a güvenip bakmıyorum bile beni çağırsanıza böyle olaylar oluyor mademİşin komik tarafı çaktırmadan bizi buna alıştırdı. Kaç yarışmadır kimse sesini çıkartmıyor bu duruma![]()
Abi tekrar kontrol ettiğimde yine en yüksek puan o çıkıyor yaw
Nasıl yapıyor, ne veriyor bize bilmiyorum ama herkes çok güveniyor kendisineLan ben de @Ata B. Oğuz ‘a güvenip bakmıyorum bile beni çağırsanıza böyle olaylar oluyor madem![]()