140. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Kerem UYGUN

Gözü kapalı 12 paun verdiğim parça nasıl benim aklıma gelmedi diye hayıflandım şu an.

Şeytanınız bol olsun.

Yalnız liste harbi kalite. N'aptınız olum entelijansiya tüm yeteneklerini konuşturmuş.

kesin listede olur dedigim 5 sarkıdan 1 tanesi yok. requem for a dream'i niye kimse gondermedi.

kesin listede olur dedigim 5 sarkıdan 1 tanesi yok. requem for a dream'i niye kimse gondermedi.
Formatı duymamla şarkıyı göndermem arasında en fazla 1-2 dk vardır. Başka şarkı düşünmek bile aklıma gelmedi gönderdiğim şarkıdan… ama requiem for a dream in müziği gerçekten zirveye oynardı…

Lan sarkiyi biraz geç yolladığım için Hans Zimmer yollanmıştır diye bilerek yollamadım tek bir Hans Zimmer parçası yok anasını

Yaw aynı iki parçayı kabul etmişiz n'apcaz, nasıl olacak iki kişi aynı puanı mı alacak şarkıları birleştirip. Ulen yapacağım işe :asd: :asd: İptal mi etsek, önerileriniz var mı

İki tane Second Waltz var listede, nasıl bir örgütlenme var arkadaş bu yarışmada :asd:
Season 5 No GIF by The Office

Abi harbi dikkatsizim ya :crushed: :cry:

Yaw aynı iki parçayı kabul etmişiz n'apcaz, nasıl olacak iki kişi aynı puanı mı alacak şarkıları birleştirip. Ulen yapacağım işe :asd: :asd: İptal mi etsek, önerileriniz var mı
Hangisi once gondermisse onu kabul edip digerine 12 saat vericen. Bu arada beni de ekleyecen 😂

O zaman donduralım puanlamayı. sıfırdan alacağız mecbur :asd: :crushed:

Şikenin bitmesine kaç dakika kaldı? Puanlar 1-12 mi yine eksiksiz

Geri
Üst Alt