Ulaş Metin
Tecrübeli Üye
- 10 Ocak 2025
- 5.741
- 3.599
- 978
Gözü kapalı 12 paun verdiğim parça nasıl benim aklıma gelmedi diye hayıflandım şu an.
Şeytanınız bol olsun.
Şeytanınız bol olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demekki yine benimkii değilGözü kapalı 12 paun verdiğim parça nasıl benim aklıma gelmedi diye hayıflandım şu an.
Şeytanınız bol olsun.
Ben de üstüme alınmadım şimdiDemekki yine benimkii değil
Gözü kapalı 12 paun verdiğim parça nasıl benim aklıma gelmedi diye hayıflandım şu an.
Şeytanınız bol olsun.
ST yarismasi bir daha ki seferekesin listede olur dedigim 5 sarkıdan 1 tanesi yok. requem for a dream'i niye kimse gondermedi.
Formatı duymamla şarkıyı göndermem arasında en fazla 1-2 dk vardır. Başka şarkı düşünmek bile aklıma gelmedi gönderdiğim şarkıdan… ama requiem for a dream in müziği gerçekten zirveye oynardı…kesin listede olur dedigim 5 sarkıdan 1 tanesi yok. requem for a dream'i niye kimse gondermedi.
İki tane Second Waltz var listede, nasıl bir örgütlenme var arkadaş bu yarışmada![]()
Hangisi once gondermisse onu kabul edip digerine 12 saat vericen. Bu arada beni de ekleyecenYaw aynı iki parçayı kabul etmişiz n'apcaz, nasıl olacak iki kişi aynı puanı mı alacak şarkıları birleştirip. Ulen yapacağım işe![]()
İptal mi etsek, önerileriniz var mı
Yok iptal olmayacak ancak bir şarkı eklenecek ilave onu da bir dinlersiniz puan vermek istenirse öyle oy değişikliği olabilirulan iptal etmeyin puan verecem diye kulağımın ejdadı s******* dakikalar boyunce
Ben orijinaline daha yüksek puan verdim, öyle diyeyim.Yaw aynı iki parçayı kabul etmişiz n'apcaz, nasıl olacak iki kişi aynı puanı mı alacak şarkıları birleştirip. Ulen yapacağım işe![]()
İptal mi etsek, önerileriniz var mı