Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.161
- 3.207
- 1.413
Parça çok güzel üstad ama puanlamana bakarsam şansa bulmuşsun gibi geliyorNasıl ama şahane parça idi dimi![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parça çok güzel üstad ama puanlamana bakarsam şansa bulmuşsun gibi geliyorNasıl ama şahane parça idi dimi![]()
Yetişkin filmi mi yollayacağız reis nasıl bir süpriz hazırladınızFormat meselesinde bir sürpriz olacak artık. @Arif Doğan Karakaya üstad ile üzerinde çalıştık. Bu yarışmadan sonra ilan edeceğiz.
Içimizdeki irlandalıları hesap edememişim rtaşForumun gamerı @Aras Şimşek Last of Us şarkısına 2 puan verdi ha
vay be
(ben açık ara kazacak diyordum bu arada)
Fena fikir degil aslindaYetişkin filmi mi yollayacağız reis nasıl bir süpriz hazırladınız
Successionla kolaya kaçtım yalan yok .
diğer adayım bu idi - Anime falan önyargı olabilir ama müzikleri baya başarılı.
düşünürken akla gelenlerde bunlardı :
Sonuncusu Twitchte kanal kastığım dönem pandemide yayın açılış şarkısıydı
Büyük mü küçük mü ona göre şekil alalımDostlar, sonuçlar henüz bitmedi. JÜRİ oyumuz olacak. Ancak bir WC molası gerekiyor![]()
![]()
![]()
Formatı bilmemde kadroya yeni katılımcılar şartFormat meselesinde bir sürpriz olacak artık. @Arif Doğan Karakaya üstad ile üzerinde çalıştık. Bu yarışmadan sonra ilan edeceğiz.
Yetişkin filmi mi yollayacağız reis nasıl bir süpriz hazırladınız
çok iyi yav - oyunda da NOLUYO LAN NE GELDİ dedirtiyordu daha başlardaydı halbukiWitcherda da benden 12 alirdın gibi gorünmekte
Anlaşıldı scacak15-20 dakikaya buradayım
Wc de oyları degiştirip forumumuzun şerefini kurtarmak mıDostlar, sonuçlar henüz bitmedi. JÜRİ oyumuz olacak. Ancak bir WC molası gerekiyor![]()
![]()
![]()