- 12 Haziran 2015
- 33.127
- 26.051
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eline sağlık kardeşim yat dinlen lanDostlar, tüm puanlar elle kontrol edilmiş şekilde nihai puan durumumuz.
Ekli dosyayı görüntüle 291445
Nasil ya, gene mi.isler karsiti ben 3 saat oncedeyim hala
Ucuyorum abi şimdiEline sağlık kardeşim yat dinlen lan![]()
Yok abi hata benim, gpt'ye güvenerek yola çıktım, düzeltmeden diğer türlü hiç uyuyamamNasil ya, gene mi.isler karsiti ben 3 saat oncedeyim hala
Ugrasmana bile degmez yav tum maksat iki eglence. Bu kadar yorma kendini ata bey
Bu eventi en cok seven sensin ya forumda. Katilacaksin tabi.Bu arada dostlar, katılmam sakıncalı diyorsanız sonrakilere katılmam yaw, ben şarkımın dinlenmesini seviyorum o sebeple katılıyorum, birinci çıksam dahi saymam zaten![]()
Komutu yanlis vermissindir taa ilk zamanlarinda bile yapabiliyorlardi onu yavO değil de, bu yapay zekalar nasıl bu kadar basit işlemi yapamadı yaw![]()
Aras'da attı yaw o da farklı bir yapay zekaya toplatmış garip şeyler çıktıKomutu yanlis vermissindir taa ilk zamanlarinda bile yapabiliyorlardi onu yav![]()
Bu eventi en cok seven sensin ya forumda. Katilacaksin tabi.
(Ama ne olur ne olmaz 2028 secimlerinde sandik gorevlisi olma gibi hedefin yok umarim)
Saka yapiyorum tabi![]()
Atam sen yeter ki üzülme, bir sonraki yarışmada ben sana veririm
Sen katıl, sıkıntı yok. Fasulyesin sonuçta.Bu arada dostlar, katılmam sakıncalı diyorsanız sonrakilere katılmam yahu, ben şarkımın dinlenmesini seviyorum o sebeple katılıyorum, birinci çıksam dahi saymam zaten![]()