- 12 Haziran 2015
- 33.134
- 26.068
- 2.533
Öyle de demeseydik be abiSen katıl, sıkıntı yok. Fasulyesin sonuçta.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle de demeseydik be abiSen katıl, sıkıntı yok. Fasulyesin sonuçta.
Tamam fasulye demeyelim, öylesine katılan yarışmacı görünümlü organizatör/sunucu diyelim.Öyle de demeseydik be abi
![]()
Abi aynı zamanda organizatör, yarışmacı ve sunucu diyebilirizTamam fasulye demeyelim, öylesine katılan yarışmacı görünümlü organizatör/sunucu diyelim.
Sen yarışmacı, organizatör, sunucu, manager Ata isin.Abi aynı zamanda organizatör, yarışmacı ve sunucu diyebiliriz![]()
@Savaş Barış ismini değiştir. Senin yüzünden çocuklar bize troll diyorTasarımı yapan öğrencime teşekkürlerinizi de ilettim. Kendisi hakkımızda çok güzel şeyler düşünüyor![]()
Ekli dosyayı görüntüle 291412
- @Alp Duman
- @Aras Şimşek
- @Berke Cüce
- @Emir Sato
- @Onur Bayraktar
- @Ulaş Metin
- @Mert S. Yüksel
- @Hayri Cund
- @Savaş Barış
- @Can Erden
- @Sedat Yıldız
- @Levent Kolpgün
- @Selçuk Sarı
- @İskender Nikolov
- @Murat Ünsal
- @Gökhan Aytepe
- @Murat Durmaz
- @Göktuğ Çakırlar
- @Furkan Korkmaz
- @Gürbüz Kayalar
- @Kolpa Kemal Kürek
- @Murat Yanut
- @Naci Liboş
- @Kerem UYGUN
- @Barış Savaş
Artık seninle biz yin ile yangız. Bunu değiştiremeyiz ihtiyar…@Savaş Barış ismini değiştir. Senin yüzünden çocuklar bize troll diyor
gene sondan 3. olmuşumDostlar, tüm puanlar elle kontrol edilmiş şekilde nihai puan durumumuz.
Ekli dosyayı görüntüle 291445
gene sondan 3. olmuşum
Bana niye vermedin Azizim yüksek frekanslı vericimFurkanım haberim olsaydı ben sana verirdim, 100 puan![]()
Onurum sen motoru bozduğun için raporlusun ondan sana değil Furkanıma verdimBana niye vermedin Azizim yüksek frekanslı vericim
Bir dahakine ben de sana vereceğim oyumu AzizimOnurum sen motoru bozduğun için raporlusun ondan sana değil Furkanıma verdim![]()
Dün yediklerim dokundu, triger koptu ve rulman dağıldı deyince çok üzüldüm Onurum, daha yeni kendimi toparlıyorumBir dahakine ben de sana vereceğim oyumu Azizim![]()
Kemalim, Leventim nöbette foto atıcam deyip hepimizin hayalleriyle oynadı, beter olsun
Adam dediğini yaptı1. Lik şarkısını gönderdim
Evelallah…Adam dediğini yaptı
@Ata Jr. DenizTasarımı yapan öğrencime teşekkürlerinizi de ilettim. Kendisi hakkımızda çok güzel şeyler düşünüyor![]()
Ekli dosyayı görüntüle 291412
- @Alp Duman
- @Aras Şimşek
- @Berke Cüce
- @Emir Sato
- @Onur Bayraktar
- @Ulaş Metin
- @Mert S. Yüksel
- @Hayri Cund
- @Savaş Barış
- @Can Erden
- @Sedat Yıldız