- 23 Temmuz 2011
- 75.740
- 51.221
- 4.843
Müthiş iş çıkarmışlar. Herkes izlemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
140journos demirtaş güzellemesi yaparken ziçti zaten.Slot adli kanalin sahibi bu kanaldan ayrilmis 140journos hdp destekcisi bir kanal izlemiyorum o yüzden.Bülent arınç burada ne iş. Bu adamın dedelerini bi araştırmak lazım. Adam birde utanmadan tek partili dönemi kasdederek Atatürk'ü suçluyor. 140 journos sıçmış...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskinin faşişt peker i seyit rıza güzellemesi yapıyor. Videonun içerisindekilere bakıyorumda hepsinin suratına tükürmelik. Tertemiz ve cesaretli biri en tepeye gelmedikçe bunların kökü kazılmaz. Başlığı açanda bu videonun neyiyle övünüyor acaba. Modlar göreve140journos demirtaş güzellemesj yaparken ziçti zaten.Slot adli kanalin sahibi bu kanaldan ayrilmis 140journos hdp destekcisi bir kanal izlemiyorum o yüzden.
Bülent arınç, sedat peker şimdi de akp'nin kürt politikasının güzellemesi yapılıyor. Bu aradaaa video da sedat peker dersim olaylarının azmettiricisi seyit rıza güzellemesi yaptı. 33 askeri bir mağarada kıstırıp kalleşçe öldürmek. Şükürler olsun ki Atam Kubilay'ın katillerini sallandırdığı gibi seyit rızayı da sallandırdı. İnönü'nün Atatürk'ten önce ölmesi bu ülkenin kaderi için kötü oldu maalesef. İsmet inönü sonrası erdal inönü ve shp'nin politikalarını iyi incelemek lazım. Sonrası hep ve hdp zaten.140journos'un çok masum bir platform olduğunu düşünmüyorum. Kim bilir kimler finanse ediyor bu arkadaşları.