GSCimbom
15/16 2. Tur M:2 | Atlético Madrid 0-0 PSV | 8-7 Pen. | 15 Mart | TRT 1
Alper Altun

15/16 2. Tur M:2 | Atlético Madrid 0-0 PSV | 8-7 Pen. | 15 Mart | TRT 1 Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
139
Okunma
6,2K
Sayfa
3/7
CanlıAtlético Madrid00PSV8-7 Pen.
Ama mac uzatmaya gittiginde 4. degisiklik kurali guzel olabilir bak kel Infantino da boyle birseyden bahsetmisti sanirim.

Yok la ne alakasi var, deplasman golu futbola getirilmis en guzel kurallardan birisi ondan bahsettim, kalkmasi sacma olur :)

Bu tur icin diyorsan evet PSV nin tur atlamasi iyi olur.

Niye yahu sempatizanı da olabilirsin. Eindhoven'da oturuyordun galiba dimi? CL maçlarına gitmek zevkli olur tabi :)

Kurala gelirsek, bence de güzel bir kural.

Niye yahu sempatizanı da olabilirsin. Eindhoven'da oturuyordun galiba dimi? CL maçlarına gitmek zevkli olur tabi :)

Kurala gelirsek, bence de güzel bir kural.
Evet Eindhoven e yakin bir yerde kaliyorum ama oyle maclara gidecek kadar bir sempati duymuyorum, ha gunun birinde Real Madrid veya Barcelona ile maclari olursa ozaman giderim :D

Uzatmalarda herşey sıfırdan başlayıp ev sahibi/deplasman olayı olmamalı. Tarafsız saha da oynaniyormus gibi dusunulmeli bence.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzatmalarda herşey sıfırdan başlayıp ev sahibi/deplasman olayı olmamalı. Tarafsız saha da oynaniyormus gibi dusunulmeli bence.

Ev sahibi olma avantajıyla deplasmanda gol atma avantajı birbirini dengeliyor bence

Dediğin gibi olsa 2.maçı dışarıda oynayan için bariz haksızlık olurdu

Neyse penaltılara gitsin zevkli oluyor izlemesi:)

Ev sahibi olma avantajıyla deplasmanda gol atma avantajı birbirini dengeliyor bence

Dediğin gibi olsa 2.maçı dışarıda oynayan için bariz haksızlık olurdu

Sonucta her iki takımın sahasında eşit surede maç yapılıyor ve yenisemiyorlar. Ondan sonrasında bence herşey eşit olmalı.

Şimdiki durumda ise ev sahibi çok dez avantaj oluyor. 1 gol yerse 2 gol atacak.

Ne bilim bana adil gelmiyor bu kural.

Geri