Yok la ne alakasi var, deplasman golu futbola getirilmis en guzel kurallardan birisi ondan bahsettim, kalkmasi sacma olurPSV sempatizanı mısın Alper?![]()
Bence boyle iyi.
O da 90 dakika icinde gol atmayi dusunsun ozaman, diger takim gol yemiyor diye suc onlara mi kaysinHadi 90 dakikayi anlarim da uzatmalarda net ev sahibine dezavantaj oluyor.
Yok la ne alakasi var, deplasman golu futbola getirilmis en guzel kurallardan birisi ondan bahsettim, kalkmasi sacma olur
Bu tur icin diyorsan evet PSV nin tur atlamasi iyi olur.
Evet Eindhoven e yakin bir yerde kaliyorum ama oyle maclara gidecek kadar bir sempati duymuyorum, ha gunun birinde Real Madrid veya Barcelona ile maclari olursa ozaman giderimNiye yahu sempatizanı da olabilirsin. Eindhoven'da oturuyordun galiba dimi? CL maçlarına gitmek zevkli olur tabi![]()
Kurala gelirsek, bence de güzel bir kural.
O da 90 dakika icinde gol atmayi dusunsun ozaman, diger takim gol yemiyor diye suc onlara mi kaysin![]()
Senin de hakli oldugun konular var elbet kardes2 takim da ayni skorlarla 180 dakikayi bitirmis.Uzatmada deplasmandaki 1 atinca ev sahibinin 2 atmasi lazim.Ev sahibi atinca oburune tek gol yetiyor.Adaletsizlik bu aga![]()
Uzatmalarda herşey sıfırdan başlayıp ev sahibi/deplasman olayı olmamalı. Tarafsız saha da oynaniyormus gibi dusunulmeli bence.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sampiyonluk maci gibi birsey olacak. Gerci mac Eindhoven de.Ajax da bayram ediyordur herhalde. Hafta sonu derbileri varmış
Ev sahibi olma avantajıyla deplasmanda gol atma avantajı birbirini dengeliyor bence
Dediğin gibi olsa 2.maçı dışarıda oynayan için bariz haksızlık olurdu
Eindhovenda da bu atl Madrid maçından 1 hafta zor toparlanır bunlarSampiyonluk maci gibi birsey olacak. Gerci mac Eindhoven de.