GSCimbom
15/16 2. Tur M:2 | Atlético Madrid 0-0 PSV | 8-7 Pen. | 15 Mart | TRT 1
Alper Altun

15/16 2. Tur M:2 | Atlético Madrid 0-0 PSV | 8-7 Pen. | 15 Mart | TRT 1 Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
139
Okunma
6,2K
Sayfa
4/7
CanlıAtlético Madrid00PSV8-7 Pen.
Eindhovenda da bu atl Madrid maçından 1 hafta zor toparlanır bunlar
PSV nin bu sezon ki futbolun en buyuk avantaji oyunu rolantiye alip mac kazanmalari, tabiki derbide hersey mumkundur ama onlar kendi sahalarinda kolay kolay yenilmezler. En kotu 1 puan almaya bakarlar ki liderligi surdurebilsinler. Ajax bu macta 3 puan icin daha ofansif oynayacaklardir diye dusunuyorum.

PSV nin bu sezon ki futbolun en buyuk avantaji oyunu rolantiye alip mac kazanmalari, tabiki derbide hersey mumkundur ama onlar kendi sahalarinda kolay kolay yenilmezler. En kotu 1 puan almaya bakarlar ki liderligi surdurebilsinler. Ajax bu macta 3 puan icin daha ofansif oynayacaklardir diye dusunuyorum.
Ajax 70 dakika berabere getirsin ve fiziken mücadeleli oyun ortaya koyarsa son 20 dakikada işi bitire bilir. Atl Madrid maçındaki koşu mesafeleri muthiş ve üstelik fiziki mücadelede alıştıklari seviyenin çok üstünde. Adamların bünyesi yarın Error verir resmen en geç. Ajax maçına kadar full toparlanamazlar bence

Açıkçası ben Çarşamba-Pazar oynamanın takımalra olumsuz etkisi olduğuna inanmıyorum. Aksine daha fit ve ritmi yakalamış oluyorlar. Hele de PSV buradan turla dönerse o gazla içerde yenilmezler gibi. Yenilseler bile sebebi hafta içi maçı olmaz bana göre. 2 hafta dinlense de yenilebilirler.

Ajax 70 dakika berabere getirsin ve fiziken mücadeleli oyun ortaya koyarsa son 20 dakikada işi bitire bilir. Atl Madrid maçındaki koşu mesafeleri muthiş ve üstelik fiziki mücadelede alıştıklari seviyenin çok üstünde. Adamların bünyesi yarın Error verir resmen en geç. Ajax maçına kadar full toparlanamazlar bence

Açıkçası ben Çarşamba-Pazar oynamanın takımalra olumsuz etkisi olduğuna inanmıyorum. Aksine daha fit ve ritmi yakalamış oluyorlar. Hele de PSV buradan turla dönerse o gazla içerde yenilmezler gibi. Yenilseler bile sebebi hafta içi maçı olmaz bana göre. 2 hafta dinlense de yenilebilirler.
Simdi baktim da mac pazar gun oynanacakmis, yani tam 5 gun dinlenecekler bencede bu olumsuz etkilemez PSV li oyunculari.

Oldukları ritim aynı seviyede olursa bu dediğin geçerli galiba. Bizim özelikle mesela Avrupa maçlarında genelikle ligimizde puan kaybı yaşıyorduk. Avrupada alışılmış dan çok daha yüksek performans gösterdiğimiz zaman sporcu bünyesi zorluk çeker toparlanmaya ister istemez. Seviyeyi hep yüksek tutarsan ama dediğin gibi ritim olayı faydalı olabiliyor

Bende PSV eler diye dusunuyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri