Şafak Yılmaz
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2009
- 1.019
- 0
- 286
sene başı 3 adam gibi transferle en az çeyrek yapardık yazık oldu bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana bir şey demiyorum burdaki karga sevdalılarına lafımKimi neyi kandiriyorum? Isterse Fener AL Kupasini kazansin benim umrumdami , ben dedim ki bu duruma en cok besiktas sevinmistir cünkü fener en kötü ihtimal turu atlar ve bunun yüzünden 4 mac extradan oynar.
Tekrar özetleri gösteriyorlar sion - Braga maçlarının Braga nın top filan oynadığı yok.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin bu tip eleminasyon sistemlerinde her zaman şansı yanında oluyor. İyi de oynuyorlar. Sezon başından beri söylüyorum. Bu yıl en büyük adaylar arasında bence..TV karşısında![]()
Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin bu tip eleminasyon sistemlerinde her zaman şansı yanında oluyor. İyi de oynuyorlar. Sezon başından beri söylüyorum. Bu yıl en büyük adaylar arasında bence..
Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin bu tip eleminasyon sistemlerinde her zaman şansı yanında oluyor. İyi de oynuyorlar. Sezon başından beri söylüyorum. Bu yıl en büyük adaylar arasında bence..