15/16 Avrupa Ligi Son 16 Kura Çekimi | 26 Şubat | Kuralar Çekildi

Kimi neyi kandiriyorum? Isterse Fener AL Kupasini kazansin benim umrumdami , ben dedim ki bu duruma en cok besiktas sevinmistir cünkü fener en kötü ihtimal turu atlar ve bunun yüzünden 4 mac extradan oynar.
Sana bir şey demiyorum burdaki karga sevdalılarına lafım
Alakası yok tam tersi dahada cok motivasyon verir bütün kupaları almak için ayrıca fenerin kadrosu geniş sıkıntı olmaz.
Elin adamları haftada 3 maç yapıyor nedense bizim ülkede var tek bu mantık.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

ulan sabah muhtemel rakiplere baktim, en keklik gördügüm braga'ydi. Icimden dedim "bunlar bu balla gider zibilyon takim arasinda bragayi ceker"

az önce spordan geldim ve sonuc: rakip braga

baliniza sicayim, üzerine kusayim, sonra da idrarimla civiklatayim...

Tekrar özetleri gösteriyorlar sion - Braga maçlarının Braga nın top filan oynadığı yok.

Valla fener lokomotife oynadıgı gibi oynarsa bence biraz zor bu turu atlasa bile kupayı alamaz.2 ay top oynamamıs takıma bile sen deplasmanda maç veriyordun.Hadi manu liverpool dordmund asılmasın kupaya en kötü bu kupayı almak isteyecek leverkusen sevilla gibi takımlar var.En fazla 1-2 tur daha atlar.

Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin bu tip eleminasyon sistemlerinde her zaman şansı yanında oluyor. İyi de oynuyorlar. Sezon başından beri söylüyorum. Bu yıl en büyük adaylar arasında bence..

Umarım alırlar kupayı bizde kendimizi 16 yıllık kupayla avutmayı bırakıp önümüze bakarız belki böylelikle.

Bol gollü maçlar olur fener iki penaltı kazanır, Bragada yüksek ihtimal kırmızı gören olur.

Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin bu tip eleminasyon sistemlerinde her zaman şansı yanında oluyor. İyi de oynuyorlar. Sezon başından beri söylüyorum. Bu yıl en büyük adaylar arasında bence..

Böyle eften püften takımları yenerek kupa adayı mı olur güldürmeyin :) Loko bile hakem 1.golü yemeseydi ofsayt diye havlu atıcaktı fb 2 ay maç yapmamış loko bu tabi bjk nin karşısındaki loko olsa fb geçemezdi turu.

Sevilla bu sene de kupayı almaz umarım iyice işin cıcığını çıkarırlar.

Braga yi gecemezler ballı kura ama Braga bile bunları dudukler bi bk top oynadıkları yok

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bala bak arkadaş :D Gitmişler en kolay kurayı çekmişler. Bunların lokomotiv'i elediği turda biz Bologna'yı elemiştik, muhtemelen braga'yı eleyecekleri turda biz B. Dortmund'u elemiştik :D Plzenlerle borisovlarla oynayıp yarı final görmüşlerdi şimdi de aynı şey olacak sanırım lakin halen daha kupayı alabileceklerine ihtimal vermiyorum.

Kadroları kötü gözükmüyor ama oynadıkları futbol kötü. Gecekondu'da seyirci desteğiyle bir kaç tane iyi maç oynadılar ama deplasmanlarda iyi değiler.
Bu turu geçebilirler ve bir başka kura şansıyla bir tur daha atlarlar ama yarı finalden fazlası olmaz.
Biz kötüyüz diye bu şikecileri bu kadar büyütmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt