15/16 ÇF M:2 | Man City 1-0 PSG | M.S | 12 Nisan

Şu vizyon lafına aşığım ya, Türklerden başka kullananı görmedim.. PSG'nin vizyonu var da Premier Lig takımının vizyonu kadrosu yok mu?

Ne alaka hocam? Daha kaliteli td lazım diyorum psg için...

Kadro olarak bence Man City'den daha iyiler.

Adam sadece fransada başarılı diye tutuluyor belli...

Hamza hocam vizyonun kitabını yazmış adamdır.

Dursun'la ancak bu kadar oluyor.

PSG ilk maçta kazanmalıydı bence, kazanabilecek pozisyonları da yakaladı fazlasıyla. Orada rakibe 2-2'yi verirsen 0-0 ve 1-1'de eleneceğini bilme psikolojisiyle kolay değil. Ha City bundan sonraki tur elenecek büyük ihtimal ama CL'de kulüp tarihinde ilk kez yarı final oynanacak, büyük bir tecrübe ve başarı.

Ne alaka hocam? Daha kaliteli td lazım diyorum psg için...

Kadro olarak bence Man City'den daha iyiler.

Adam sadece fransada başarılı diye tutuluyor belli...

Bence Manchester City'nin kadro kalitesi de PSG kadar iyi, PSG'de De Bruyne gibi adam var mı? PSG Fransa liginde kolay takımlara alışmış, zorlu takımların hepsine yenildi bu sene.

Ayrıca Blanc çok iyi değil tamam da kimi alacaklar, en iyi hocalar Premier Lig, Ispanya, Bayern, Juventus da filan çalışıyor şu an, bunu yollasalar bile potansiyel birini alacaklar. Belki Pellegrini'yi alırlar :D

Son düzenleme:
bu maça 3.5 alt demiştim ilk yarıda penaltı kaçması iyi olmuş. yoksa maç daha gollü geçerdi

E tabi zor geliyor vizyon'lu olmak.

Türklerden baska kullanani görmediysen sorun sende kardes.

Fazla vizyon göze zarar kardeş.. Bende bir sorun yok, sorun "vizyon" diye yırtınıp en çok yatıp kalktığı futboldan hiç ilgilenmediği eğitim bilim ve sanata kadar her konuda yerinde sayanlarda. O vizyonun tanımında bir sorun var. Bak vizyon diye uydu attık dediler, bir halt attıkları yok,sadece parasını verdiler, kazakistan attı o uyduyu. İsterlerse 2 dakikada indirirler o uydunu da, ne kendin yapıp atacak sistemin var, ne onu koruyacak sistemin. Futbolda da aynı..

Fazla vizyon göze zarar kardeş.. Bende bir sorun yok, sorun "vizyon" diye yırtınıp en çok yatıp kalktığı futboldan hiç ilgilenmediği eğitim bilim ve sanata kadar her konuda yerinde sayanlarda. O vizyonun tanımında bir sorun var. Bak vizyon diye uydu attık dediler, bir halt attıkları yok,sadece parasını verdiler, kazakistan attı o uyduyu. İsterlerse 2 dakikada indirirler o uydunu da, ne kendin yapıp atacak sistemin var, ne onu koruyacak sistemin. Futbolda da aynı..

Millet vizyon kelimenin b.kunu çıkardığı için artık kelimenin anlamı kalmadı. Kullanan kişilerde genelde sözde futbol profesörleri oluyorlar. Argüman üretmek yerine vizyon kelimeyi spamleyen zihniyet.

Geri
Üst Alt