Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 311
Bu visyon kelimesini çıkartani ıslak odunla dövmek istiyor insan ciddiden.
o zaman biz hamzaogluna neden vizyonsuz dıyoruz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu visyon kelimesini çıkartani ıslak odunla dövmek istiyor insan ciddiden.
o zaman biz hamzaogluna neden vizyonsuz dıyoruz ?
Bilmiyorum ben demiyorum. Vasat hoca okadar.o zaman biz hamzaogluna neden vizyonsuz dıyoruz ?
+ Motta cikti bir de.Matuidi ve Veratti oynasaydı PSG tur atlardı
Şu vizyon lafına aşığım ya, Türklerden başka kullananı görmedim.. PSG'nin vizyonu var da Premier Lig takımının vizyonu kadrosu yok mu?
Ne alaka hocam? Daha kaliteli td lazım diyorum psg için...
Kadro olarak bence Man City'den daha iyiler.
Adam sadece fransada başarılı diye tutuluyor belli...
E tabi zor geliyor vizyon'lu olmak.Şu vizyon lafına aşığım ya, Türklerden başka kullananı görmedim.. PSG'nin vizyonu var da Premier Lig takımının vizyonu kadrosu yok mu?
Visyon diye kelime yok rahat ol.Bu visyon kelimesini çıkartani ıslak odunla dövmek istiyor insan ciddiden.
Vizyon olacaktı tabiki. Senin bu kelimeyi çok kullandığını bildiğim için normal karşılıyorum savunma moduna geçmen.Visyon diye kelime yok rahat ol.
E tabi zor geliyor vizyon'lu olmak.
Türklerden baska kullanani görmediysen sorun sende kardes.
Fazla vizyon göze zarar kardeş.. Bende bir sorun yok, sorun "vizyon" diye yırtınıp en çok yatıp kalktığı futboldan hiç ilgilenmediği eğitim bilim ve sanata kadar her konuda yerinde sayanlarda. O vizyonun tanımında bir sorun var. Bak vizyon diye uydu attık dediler, bir halt attıkları yok,sadece parasını verdiler, kazakistan attı o uyduyu. İsterlerse 2 dakikada indirirler o uydunu da, ne kendin yapıp atacak sistemin var, ne onu koruyacak sistemin. Futbolda da aynı..