Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.098
- 1.220
- 1.363
Anket yapıldı ve RMA çıktı. Bende bunu isterdim ama tanınmış takımın oynadığı maç daha önemli bakıyor Türk insanları.bunu trt vereydi iyiydi yahu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anket yapıldı ve RMA çıktı. Bende bunu isterdim ama tanınmış takımın oynadığı maç daha önemli bakıyor Türk insanları.bunu trt vereydi iyiydi yahu.
Yine gidip kalecinin sollluna attı, nye hep oraya atıyor anlamıyorum.Bu kırılma noktası olur mu acaba
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ne kadar mal insanlar var guzel ulkemizdeAnket yapıldı ve RMA çıktı. Bende bunu isterdim ama tanınmış takımın oynadığı maç daha önemli bakıyor Türk insanları.
Navas iyi oyuncu ama hep oynamalı yoksa sönüyor. İspanya'da olsa yine estirir şu an seneye Sevilla'ya döner zaten Pep sevmez öyle adamı.jesus navas premyer ligin en kötü kanat oyunculardan birisi
Navas iyi oyuncu ama hep oynamalı yoksa sönüyor. İspanya'da olsa yine estirir şu an seneye Sevilla'ya döner zaten Pep sevmez öyle adamı.
Hamleli adam rakibinden hızlı olması ile iyi kullanıyor topu ama bu adamın sonradan girip etki etme şansı çok az.Pace hariç pek bir özelligi yok bence
Dogru dürüst çalim atamiyor, dribbling yapamiyor, paslari üst düzey degil, düzgün orta açamiyor
Eskiden yedekten oyuna girip rakibin defansini bozuyordu.
Bu ara Hart baya iyi maç oynuyor.