15/16 ÇF M:2 | Real Madrid 3-0 Wolfsburg | M.S | 12 Nisan | TRT 1

Bundesliga 8.sini eledi sevinecek tabi Real.. :)

Real Madrid bu sonuçla Şampiyonlar liginde Barcelona'dan sonra yarı finale 6. kez üstüste kalan 2. takım olmuş..

Real madrid o maçta son 5 yılın en iyi oyununu oynamıştı bana göre... sonuçta bayerni deplasmanda 4-0 yenmek her takımın harcı değil.. bu yüzden saygı duyuyorum.. ama eğer bayern münih gelırse o maç gibi olmayacak :) bayern münih o maçı düşünerek intikam almak isteyecektir :D
Barca bu Real i yari finalde eler diger takimlarin hepsi elenir bana gore, o yuzden eger Barca cikmazsa Real finalde diyorum.

Bu akşamki tiyatroyu gördükten sonra 1 daha Barça'ya laf eden ne olsun...

Barçalı kardeşlerim sonuna kadar haklıymış da haberimiz yokmuş.

harbi harbi elenecegini mi zannettiniz la. yazık :D

genc katalanlar rahatsız mı

Wolfsburgun 17 oyuncuya karsi verdigi mucadeleyi ayakta alkislamali

Barca bu Real i yari finalde eler diger takimlarin hepsi elenir bana gore, o yuzden eger Barca cikmazsa Real finalde diyorum.

malesef barça çok formsuz.. son 3-4 maçtır dökülüyorlar.. anlam veremedim niye böyleler acaba.. tabi yarı final maçlarına kadar düzelirse bence Real madrid ve barçanın şansları eşit... Zidane Reale farklı bir hava katmış.. ama deplasmanda hiçte iyi değiller.. ( Barça deplasmanında kazandıkları maç hariç ) :)

Bu akşamki tiyatroyu gördükten sonra 1 daha Barça'ya laf eden ne olsun...

Barçalı kardeşlerim sonuna kadar haklıymış da haberimiz yokmuş.

Bunların ikisinin de birbirinden farkı yok yahu. Hatta Barçala Behçetlerin aktörlük konusunda Franco evlatlarından bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

Real Madrid'i durdurabilecek bir takım görünmüyor, tabi UEFA her zamanki gibi kupayı Barcelona'ya vermek için büyük bir çaba gösterecektir. Nasıl bir lobi var adamlarda aklım almıyor, her platformda hakemler federasyonlar Barcelona'nın arkasında.

Bunların ikisinin de birbirinden farkı yok yahu. Hatta Barçala Behçetlerin aktörlük konusunda Franco evlatlarından bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar açık bir tiyatroya daha önce rastlamamıştım abi

Maalesef bu maç futbol tarihine son derece olumsuz bir itibarla geçmiş vaziyette

Maçı izlemedim ama böyle olacağı belliydi zaten, RMA, Barca ve Bayern'e karşı ilk maç 2-0, 3-0 kazanmış olsan dahi geçeceğinin hiçbir garantisi yok.

Maalesef bu maç futbol tarihine son derece olumsuz bir itibarla geçmiş vaziyette
Hakem bütün 50%50% kararlarını Real den yana kullandı.

Ufak ufak doğradı. Bizim gözümüzden kaçmadı değil ..

tiyatroya gelince barça kadar igrenç takim yok dünyada

aksini iddia eden pis 1 çakma barcali

Barça ve Realin bulunduğu her arenada yılda en az 2-3 kapalı gişe gösteri oluyor böyle. Tüm tiyatro severler bayram ediyor.

Geri
Üst Alt