- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Barçalılar uzayın yarın ne halt yiyeceksiniz bakalım Madrid'in 2. büyüğü karşısında
Madrid'in değil İspanya'nın 2. büyüğü Atlético, Realdaş. Barcelona kendini İspanyol olarak kabul ediyorsa anca 3. büyük olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barçalılar uzayın yarın ne halt yiyeceksiniz bakalım Madrid'in 2. büyüğü karşısında
Yasin Yıldırım vurdu gol olduMadrid'in değil İspanya'nın 2. büyüğü Atlético, Realdaş. Barcelona kendini İspanyol olarak kabul ediyorsa anca 3. büyük olabilir.
Barca bu Real i yari finalde eler diger takimlarin hepsi elenir bana gore, o yuzden eger Barca cikmazsa Real finalde diyorum.Real madrid o maçta son 5 yılın en iyi oyununu oynamıştı bana göre... sonuçta bayerni deplasmanda 4-0 yenmek her takımın harcı değil.. bu yüzden saygı duyuyorum.. ama eğer bayern münih gelırse o maç gibi olmayacakbayern münih o maçı düşünerek intikam almak isteyecektir
![]()
Sen dersen tam tersi cikiyorBarca yahut Bayern CL de Reale koyar.
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
Barca bu Real i yari finalde eler diger takimlarin hepsi elenir bana gore, o yuzden eger Barca cikmazsa Real finalde diyorum.
Bu akşamki tiyatroyu gördükten sonra 1 daha Barça'ya laf eden ne olsun...
Barçalı kardeşlerim sonuna kadar haklıymış da haberimiz yokmuş.
Real, Bundesliga nin 8. ye karşı döktü ecel teri + MS aşırı galibiyet sevincini görmek bize yeter.harbi harbi elenecegini mi zannettiniz la. yazık
genc katalanlar rahatsız mı
Bunların ikisinin de birbirinden farkı yok yahu. Hatta Barçala Behçetlerin aktörlük konusunda Franco evlatlarından bir adım önde olduğunu düşünüyorum.
Hakem bütün 50%50% kararlarını Real den yana kullandı.Bu kadar açık bir tiyatroya daha önce rastlamamıştım abi
Maalesef bu maç futbol tarihine son derece olumsuz bir itibarla geçmiş vaziyette
Maçı izlemedim ama böyle olacağı belliydi zaten, RMA, Barca ve Bayern'e karşı ilk maç 2-0, 3-0 kazanmış olsan dahi geçeceğinin hiçbir garantisi yok.
Bu kadar açık bir tiyatroya daha önce rastlamamıştım abi
Maalesef bu maç futbol tarihine son derece olumsuz bir itibarla geçmiş vaziyette
Arap sermayesi bize gelirse dağıtırız Avrupa futbolunu.boşuna dünyanın en iyi kulüpleri değillerbiz asla bunlar gibi olamayacağız.. kendi yağımızda kavrulur gideriz
![]()