15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

takim belli

-------------------------------------------------------Muslera---------------------------------------
Sabri/Linnes-----------------Koray-------------------------------Ched/Hakan------------------Carole
-----------------------------------------Selcuk-------------------Emre-----------------------------
Sinan--------------------------------------------------Sneijder--------------------------------------Yasin
-----------------------------------------------------Podolski-----------------------------------------

şikeci yaratıklar bizi avrupaya göndermemenin hesabını yaparken dikkat edin uefa kıcınıza bişeyler sokmasın.malum şampiyon olamadınız,denetimdeydiniz.bakarsınız biz kupayı alır size sokarız,uefa da size sokar onun bunun çocukları.

linnes yerine 3m€ ya almadık rafael gibi adamı sezon başında evlat sevici yüzünden yazık sabri umut yasin öztekin jose rodrigez gibi adamlara mahkum kaldık..

Seneye tek umudum dzemaili telles bruma sağlam bir forvet çok kaliteli stoper lazım ama dursun varken bi yol olmaz yine.
Seneye sabriye zam yapıp ama bakın evladımız derlerse forumda ilk defa sinkaflı küfür edicem

şikeci yaratıklar bizi avrupaya göndermemenin hesabını yaparken dikkat edin uefa kıcınıza bişeyler sokmasın.malum şampiyon olamadınız,denetimdeydiniz.bakarsınız biz kupayı alır size sokarız,uefa da size sokar onun bunun çocukları.

Yazık la bu Fenerliler'e,yine kupasız bir sezon tamamlayacaklar o kadar yatırıma rağmen.

Eğer şu maçtan biraz ümitliysek bu Sinan Gümüş sayesindedir. El üstünde tutsunlar o çocuğu bi zahmet maça kadar.

ben de diyorum,kupayı alıcaz.armanın gücüne inanıyorum.

Geri
Üst Alt