15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

O gerzeklerin motivasyonu 0 şuan.Caner gitti.Topal ve gökhanın durumu belirsiz.Ayı olmayacak.Bu kupada bizim olacak hiç şüphem yok.

O gerzeklerin motivasyonu 0 şuan.Caner gitti.Topal ve gökhanın durumu belirsiz.Ayı olmayacak.Bu kupada bizim olacak hiç şüphem yok.

riberiobasin1_45799_4886662.jpg

Oynayacağımız en önemli türkiye kupası maçı.

fb macında linnes kadar sırıtmaz.

yoksa sabri'nin 10 seneden beri gitmesi icin gün sayıyorum ama madem bunca sene elde kalmıs, bari fb macında da oynasın.

inş. son macı olur :)

Linnes kadar sırıtmaz nedir ya çocuğu günah keçisi yaptınız josede olduğu gibi sabri linnesden iyi diyorsun sabriden kurtulmayı bekliyorsun nasıl olacak bu iş.

Linnesi sevmiyorum ama Sabriden tiksiniyorum . Linnes ne olursa olsun oynamalı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

fenere bu sene 4 puan darbe vurduk bunun intikamını bizi 2 yıl avrupadan dışarda tutmakla almak isteyeceklerdir.
arenada oynadığımız gibi oynarsak kupa gider.

Denayer in sakatligi ciddi degilse o oynar, yoksa bugün kü kadro cikar

sabri bu maça farklı bir hava ile çıkacaktır ayrıca jübile sözleşmesini de garantiye almak için iyi oynayacaktır.
iki tarafı b*klu değnek ama iki sene avrupadan olma riskini sabriye bile değişmem.
bu maç linnes'in maçı değil.

Muslera

Sabri - Koray - Hakan - Carole

Emre - Selçuk - Bilal

Sinan - Podolski - Sneijder

Muslera

Carole Denayer Koray Linnes

Bilal Selçuk

Sinan Sneijder Emre

Podolski

Bu maçı da alamazsan kulübün kapısına vurun kilidi gitsin 5 sene..

fenerbahce köpegine sampiyon cimbom yazdirmaya varmisiniz

Zamanında kendi sahasında 7 kişi olan Galatasaray'dan 7 tane yiyen fenerbahçenin angut taraftarı 5-1in rövanşını istiyo.he la kesin fark atarsınız.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt