15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

beyler hemen bitermi alarm kurayımmı sabah 10 a 10 da satışa çıkacakmış ne diyorsunuz ilk defa gideceğim kupa finaline o da antalya'da diye :)

kazanırsak tüm takım kalır.

kaybedersek 4-5 yerli gider gerisi kalır.

ciddi bir fark olmadıgı sürece yenilsekte yönetim kalır.

yenelim bari..

Kaybedersek onumuzdeki 3 seneyi, kaybedersek ve bu yonetim kalirsa onumuzdeki 5 seneyi heba ederiz. Allah utandrimasin bu mac. Son yillarda kadikoydeki son mac ve real madrid CL finali haric bu kadar kritik mac hatirlamiyorum

Tarihimizde bu kadar güçsüz hiç çıkmadık hiçbir final maçına.. şikecilerin ağızlarına bal çalacak hakem ve fenerasyon

Nasıl bu kadar eminiz bu kısma?
Ben ciddi ciddi tam tersini düşünüyorum. Bize kıyak geçebilirler. Cezamız 2 yıla çıkarsa bundan etkilenen sadece Galatasaray olmaz, Türk futbolu olur ülke puanına katkı sağlayamayacak olmamız nedeniyle. Bi nevi Fenerbahçe'yi küme düşürmemiş olmaları gibi bunu göze alamayacaklarını düşünüyorum.

Ben ciddi ciddi tam tersini düşünüyorum. Bize kıyak geçebilirler. Cezamız 2 yıla çıkarsa bundan etkilenen sadece Galatasaray olmaz, Türk futbolu olur ülke puanına katkı sağlayamayacak olmamız nedeniyle. Bi nevi Fenerbahçe'yi küme düşürmemiş olmaları gibi bunu göze alamayacaklarını düşünüyorum.

Komplo teorisi olsa da daha mantıklı en azından ilkine göre.5. olamazsak gerçekleşebilir de. :D

Ayrıca bu kupaya Fenerbahçe'den kesinlikle daha fazla ihtiyacımız var.Öyle Galatasaray 2 sene gidemesin diye kasalım demez Fenerli topçular,aksine şampiyonluğu kaçırmanın da moral bozukluğuyla gelecekler.Bizim ise aylardan beri tek hedefimiz bu kupa ve bu final zaten.Mental anlamda Fener'den daha iyi çıkacağız sahaya.Beşiktaş maçının ilk yarısındaki isteği ve futbolu da ortaya koyarsak bunlar kupa mupa alamaz bizden.

Tarihimizde bu kadar güçsüz hiç çıkmadık hiçbir final maçına.. şikecilerin ağızlarına bal çalacak hakem ve fenerasyon

güçsüz degiliz hedefsiziz.

bu takım gecen sene sampiyon olan takım. zirveyi bitime 8 hafta kala gösterdiler, bizde gereğini yaptık (6 maçı gol yemeden 18 puan ile tamamladık)

bu bjk bizden güçlü mü mesela? arenada donlarına ettiler. nefesimiz yetmedigi icin son 30 dk. bocaladık. nefes yetmemeside hedefsizliğin bir sonucu. 4-3'lük rize macından beri takım gevşek, herkes ayrı telden calısıyor.

bjk büyük bir mallık etmesseki malesef bunlarda o mallığı edecek potansiyel var ama umarım etmezler, fb şampiyonlugu kaybetmenin acısı ile cıkacak.

bence onların durumu bizden daha kötü olur.

güçsüz degiliz hedefsiziz.

bu takım gecen sene sampiyon olan takım. zirveyi bitime 8 hafta kala gösterdiler, bizde gereğini yaptık (6 maçı gol yemeden 18 puan ile tamamladık)

bu bjk bizden güçlü mü mesela? arenada donlarına ettiler. nefesimiz yetmedigi icin son 30 dk. bocaladık. nefes yetmemeside hedefsizliğin bir sonucu. 4-3'lük rize macından beri takım gevşek, herkes ayrı telden calısıyor.

bjk büyük bir mallık etmesseki malesef bunlarda o mallığı edecek potansiyel var ama umarım etmezler, fb şampiyonlugu kaybetmenin acısı ile cıkacak.

bence onların durumu bizden daha kötü olur.

Bjk 0/2 yapsa bile Fener şampiyon olamaz,var mısın iddiaya? :D

varım abi. bjk eğer osmanlı macında 3 puan bırakırsa konya'ya hiç gitmesin diyorum. şampiyon fb olur.

bjk osmanlı macından min. 1 puan aldı aldı..

Bjk Osmanlı maçında kaybetse de şampiyon olur,Fener Gençler'i yenemez.

Modlardan biri de başlığı editlerse iyi olur,maç 21.00'da değil,21.15'te başlayacak.

Güray Ataman

Son düzenleme:
Bjk Osmanlı maçında kaybetse de şampiyon olur,Fener Gençler'i yenemez.

Modlardan biri de başlığı editlerse iyi olur,maç 21.00'da değil,21.15'te başlayacak.

@Güray Ataman

ben editledim abi :)

bjk yenilmesi halinde şampiyon olamaz diyorum.

bjk 1 puan alırsa iş bitiyor. sonrasında fb'nin 5 yemesi birşeyi degiştirmez ona göre..

Geri
Üst Alt