Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.893
- 12.982
- 2.343
kupayı alırsak,dışarda sevinç gösterileri olur mu ballarım?
Dışarıyı bilmem de ben şampiyon olmuş gibi sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kupayı alırsak,dışarda sevinç gösterileri olur mu ballarım?
yeahhhhhhhhhhhhhhDışarıyı bilmem de ben şampiyon olmuş gibi sevinirim.![]()
Dışarıyı bilmem de ben şampiyon olmuş gibi sevinirim.![]()
Abartmiyorum geç kalirsin saat 8 de kapida oluyordum ben dnr satarken işini garantiye al.beyler hemen bitermi alarm kurayımmı sabah 10 a 10 da satışa çıkacakmış ne diyorsunuz ilk defa gideceğim kupa finaline o da antalya'da diye![]()
Abartmiyorum geç kalirsin saat 8 de kapida oluyordum ben dnr satarken işini garantiye al.
Tamamdir o zaman renkdas yanlış anlamisimgişe değil hocam site üzerinden satın alacağım
Tarihimizde bu kadar güçsüz hiç çıkmadık hiçbir final maçına.. şikecilerin ağızlarına bal çalacak hakem ve fenerasyon
Ben ciddi ciddi tam tersini düşünüyorum. Bize kıyak geçebilirler. Cezamız 2 yıla çıkarsa bundan etkilenen sadece Galatasaray olmaz, Türk futbolu olur ülke puanına katkı sağlayamayacak olmamız nedeniyle. Bi nevi Fenerbahçe'yi küme düşürmemiş olmaları gibi bunu göze alamayacaklarını düşünüyorum.Nasıl bu kadar eminiz bu kısma?
Ben ciddi ciddi tam tersini düşünüyorum. Bize kıyak geçebilirler. Cezamız 2 yıla çıkarsa bundan etkilenen sadece Galatasaray olmaz, Türk futbolu olur ülke puanına katkı sağlayamayacak olmamız nedeniyle. Bi nevi Fenerbahçe'yi küme düşürmemiş olmaları gibi bunu göze alamayacaklarını düşünüyorum.
Tarihimizde bu kadar güçsüz hiç çıkmadık hiçbir final maçına.. şikecilerin ağızlarına bal çalacak hakem ve fenerasyon
güçsüz degiliz hedefsiziz.
bu takım gecen sene sampiyon olan takım. zirveyi bitime 8 hafta kala gösterdiler, bizde gereğini yaptık (6 maçı gol yemeden 18 puan ile tamamladık)
bu bjk bizden güçlü mü mesela? arenada donlarına ettiler. nefesimiz yetmedigi icin son 30 dk. bocaladık. nefes yetmemeside hedefsizliğin bir sonucu. 4-3'lük rize macından beri takım gevşek, herkes ayrı telden calısıyor.
bjk büyük bir mallık etmesseki malesef bunlarda o mallığı edecek potansiyel var ama umarım etmezler, fb şampiyonlugu kaybetmenin acısı ile cıkacak.
bence onların durumu bizden daha kötü olur.
Bjk 0/2 yapsa bile Fener şampiyon olamaz,var mısın iddiaya?![]()
varım abi. bjk eğer osmanlı macında 3 puan bırakırsa konya'ya hiç gitmesin diyorum. şampiyon fb olur.
bjk osmanlı macından min. 1 puan aldı aldı..
Bjk Osmanlı maçında kaybetse de şampiyon olur,Fener Gençler'i yenemez.
Modlardan biri de başlığı editlerse iyi olur,maç 21.00'da değil,21.15'te başlayacak.
@Güray Ataman