15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

Yenersek Külyutmaz kalacak

Yenilirsek kuşlara laf vereceğiz

Arada kalacağımız bir maç

Moderatör müsün sen? :D

Ben de diyorum ki,Fener 6 puan alamaz kalan 2 maçtan.Her türlü şampiyon Bjk.

bu işler sinerji işi. fb'nin 5 yiyeceği varsada, eğer bjk puan kaybederse cıkar gençler'i yener.

ama bjk 1 puan alıp şampiyon olursa fb yenilebilir de.

ne ise ya bjk bundan daha bal-kaymaklı fırsat bulamaz. bitime 2 hafta kalmıs ve 6 puan öndesin 180 dakika'dan 1 puan bile çıkartamıyorlarsa zaten şampiyonda olmasınlar.

bu işler sinerji işi. fb'nin 5 yiyeceği varsada, eğer bjk puan kaybederse cıkar gençler'i yener.

ama bjk 1 puan alıp şampiyon olursa fb yenilebilir de.

ne ise ya bjk bundan daha bal-kaymaklı fırsat bulamaz. bitime 2 hafta kalmıs ve 6 puan öndesin 180 dakika'dan 1 puan bile çıkartamıyorlarsa zaten şampiyonda olmasınlar.

Maçlar aynı anda başlıyor,öyle bir şey olamaz mantıken. :D

Bjk'yi çok küçük görüyorsun veya Fb'yi çok büyütüyorsun,buradan hiçbir takım şampiyonluk vermez rahat ol. :D

Maçlar aynı anda başlıyor,öyle bir şey olamaz mantıken. :D

Bjk'yi çok küçük görüyorsun veya Fb'yi çok büyütüyorsun,buradan hiçbir takım şampiyonluk vermez rahat ol. :D

bjk'nin fb'den daha panik bir camia oldugunu düsünüyordum heralde yanılmama az kaldı:)

ne ise bizim icin en hayırlısı fb'nin şampiyon olamamasıdır. aksi halde makas açılır.

Bejeke ne zaman fener gibi şampiyonluk vermiş ki

kovalayip yakalayamadigi oldu ama 2004 te belki denebilir , ozellikle kendi sahasinda kazansa 1 puan one gececegi maci kaybederek 5 puan geri dustu ve sonra tamamiyle coktuler

koskoca ikinci yarida 3 veya 4 galibiyetleri vardi o sezon , kesin bir dolap dondu o yuzden onu kacirilmis kategorisinde degerlendirmiyorum

bjk zaten cok yarisin icinde olmuyor , olduklarinin hepsinde fenerle olamayacagina gore , ve hepsinde de kaybetmeyecegine gore zaten max ciksa da 1 tane cikardi

96 da bize kaybetmisti ,bir sanirim 99 da son mac bizim yenilip onlarin 17 averaj kapatmalari gereken bir lig sonu vardi , hatta yanilmiyorsam ilk 10 dakika 3-0 filan olmustu ,bunun harici bjk pek piyasada yok

kovalayip yakalayamadigi oldu ama 2004 te belki denebilir , ozellikle kendi sahasinda kazansa 1 puan one gececegi maci kaybederek 5 puan geri dustu ve sonra tamamiyle coktuler

koskoca ikinci yarida 3 veya 4 galibiyetleri vardi o sezon , kesin bir dolap dondu o yuzden onu kacirilmis kategorisinde degerlendirmiyorum

bjk zaten cok yarisin icinde olmuyor , olduklarinin hepsinde fenerle olamayacagina gore , ve hepsinde de kaybetmeyecegine gore zaten max ciksa da 1 tane cikardi

96 da bize kaybetmisti ,bir sanirim 99 da son mac bizim yenilip onlarin 17 averaj kapatmalari gereken bir lig sonu vardi , hatta yanilmiyorsam ilk 10 dakika 3-0 filan olmustu ,bunun harici bjk pek piyasada yok

96 değil 97.

vura kıra oynamak lazım bu maçı
VURA KIRA!!!!!!!!

VURA VURA VURA

KIRA KIRA KIRA

KOYACAĞIZ FENER

ANANIN .....

OOOOOO

OOOOOOOO

oooooooooooooooooo
bir yar sevdim laciden
koyarım ucunda kupa varsa
mütemadiyen
bahçesinde girdim koynuna
karanlıkta olmaz dedi
yaktım feneri inceden

ordan burdan koydummm
her yerdennn
doyamadım
doyamadım
oooooooooooooooooooooooooooo
Ribery-finalde-Fenerbah%C3%A7eyi-y%C4%B1kan-adamd%C4%B1-555x416.jpg

koyacağım yineee en güzelinden:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

Sergen hiç değişmicen mi olum sen kaç yaşına geldin

kupayı alıp azize hediye edelim çok anlamlı olur zira onların almasını beklersek bi 20 küsür yıl daha sürebilir azizin ömrü vefa etmeyebilir.

Kaderde kupa da kaybetmek de varmış bunlara. :(

Yeter be oğlum yeter artık ya..
BuOA16RCIAA27mE.jpg

Geri
Üst Alt