15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

Uzatmaya gidebilecegini bende düsünüyorum. Benim site 2,20 veriyor en mantiklisi onu oynamak gibi.

Bir kac birsey de direkt Galatasaray kazanir'a atarim.

Bana da 14/15 Süper Kupa finalinin aynısı olacak gibi geliyor. Penaltılara kalabilir maç. İnşallah bu sefer kazanan biz oluruz.

Penaltı geçmişimize bakarsak,ben penaltı atışlarında çok başarılı bir takım olduğumuzu düşünmüyorum.Nedense ilk aklıma gelenler,97 kupa 6. tur,33 penaltı atışı sonunda elendik Gençlerbirliği'ne,98 kupa finali Bjk'ye penaltılarla kupayı verdik,2001 yarı final Kadıköy'de Fener'e penaltılarla elendik,2009 kupa çeyrek final penaltılarla Sivas'a elendik,2014 Süper Kupa,penaltılarla Fener aldı kupayı.2005-2006'da falan Efes Cup yapılıyordu,penaltı atışlarını orada bile kaybediyorduk Beşiktaş'a karşı.Kazandığımız penaltılar tabi ki ilk aklımıza gelen UEFA finali,diğeri de 2005 Trabzon yarı final.Hemen aklıma gelen yok başka,kazandığımız penaltı atışları.Penaltılara kalırsa maç bu istatistik de lehimize bozulur umarım.

Penaltı atması gerekenler sırayla

Selçuk
Podolsky
Oyunda olursa Bilal olmazsa çolak
Guemues
Carole (soğukkanlı)

Sneijder ve yasin kesinlikle penaltı atmamalı linnes denayer v.s ıvır zıvır adamlarda karışmasın

Penaltı atması gerekenler sırayla

Selçuk
Podolsky
Oyunda olursa Bilal olmazsa çolak
Guemues
Carole (soğukkanlı)

Sneijder ve yasin kesinlikle penaltı atmamalı linnes denayer v.s ıvır zıvır adamlarda karışmasın

Selçuk'un en iyi olduğu alan,Süper Kupa finali dışında kaçırdığını görmedim herifin.Vuruş tarzı çok iyi ama,öyle ters köşe falan kasmıyor,direk sağ köşeye sert ve düzgün vuruyor.

Selçuk'un en iyi olduğu alan,Süper Kupa finali dışında kaçırdığını görmedim herifin.Vuruş tarzı çok iyi ama,öyle ters köşe falan kasmıyor,direk sağ köşeye sert ve düzgün vuruyor.
Süper kupada kaçırdığını unutmuşum bile yaw o kadar çok attı ki yekta sarbi melo kepaz penaltılar atmıştı

Muslera
Semih Denayer Hakan Carole
Emre Selçuk Sneijder
Sinan Poldi Yasin

Kupayı müzemize getirecek kadro

Süper kupada kaçırdığını unutmuşum bile yaw o kadar çok attı ki yekta sarbi melo kepaz penaltılar atmıştı

Yekta'nın penaltısı tam dayaklıktı hele,bir kupadan etti işte o penaltılar.Muslera da 2 tane kurtarmışken üstelik.Allah'tan gitti de kurtulduk.

Penaltı sıralamana ise katılıyorum,aynen bu sırada olmalı.

Yekta'nın penaltısı tam dayaklıktı hele,bir kupadan etti işte o penaltılar.Muslera da 2 tane kurtarmışken üstelik.Allah'tan gitti de kurtulduk.

Penaltı sıralamana ise katılıyorum,aynen bu sırada olmalı.
İlk 3 pen garanti bence zaten muslerada mutlaka birtane çıkarıcaktır ilk üçte, sonrası için şutu daha net olan sinan ve soğukkanlı olan carole u seçtim

Sneijder penaltı sevmiyor diye biliyorum listede olmama sebebi budur

Mac berabere giderse Umud'u oyuna almamak lazim.Kesin kacirir kazma.Sabri de oynamazsa iyi olur.

Muslera
Linnes Denayer Hakan Carole
Bilal Selçuk
Sinan Sneijder Yasin
Podolski

Cenk, Sabri, Chedjou, Rodriguez, Olcan, Emre, Umut

nasıl alıcaz aga biz bu maçı

Maalesef fazla penalti atan oyuncumuz yok.

Bu dörtlüden sonrasi yok;

Selçuk
Emre
Podolski
Bilal

Sneijder penaltı atamaz mı demek istedin renktaş
1 tane atmış oda Ajax döneminde kaçmış yanlış görmediysem. Milli takımda da güme gitmişti 1 kez.

Penaltı konusunda

Ç Emre >>>>> Sneijder

Ama diğer alanlarda Wes ezer.

Doğum günüm ya bayram havasında geçecek yada isyan içinde...

Yapın bir güzellik ve sevindirin beni doğum günümde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt