15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

VYAn5V.png

Pereira basın toplantısında konuşuyor şuan. (NTV Spor)

Birazdan da Riekerink konuşacakmış.

Riekerink: "Sezonun final maçına çıkacağız. Avrupa vizesi için kupayı almalıyız."
Riekerink: "Kazanacağımız kupayla sezonu telafi edebiliriz."

Selçuk İnan: "Kötü bir sezon geçirdik. Ancak yarınki maç bizim için bir fırsat. İnşallah istediğimiz sonucu alacağız."
Selçuk İnan: "Son maçlarda istediğimiz oyunu daha iyi oyuna yansıtıyoruz. Bence bu kadro istikrarından dolayı oluşuyor."
Selçuk İnan: "Büyük maçların havası farklı oluyor. Evet kötü bir sezon geçirdik, geçen sene de 3 kupa almıştık. Bunlar futbolda olabiliyor."
Selçuk İnan: "Bu sezondan çıkarabileceğimiz sonuçlar var. Sadece futbolcular olarak değil, camia olarak da."
Selçuk İnan: "Yarın ki maç camiayı ilgilendiren bir maç. Kupayı alırsak maddi manevi açıdan işimize gelecek. Avrupa cezasını çekmek için."
Selçuk İnan: "Galatasaray forması giyen her futbolcu, takımının Avrupa'da olması gerektiğini bilir."

Riekerink: "2,5 aylık süreç içerisinde Fenerbahçe ve Beşiktaş maçında gösterdiğimiz performansla herkesin güveni yerine geldi."

Son düzenleme:
Jan Olde Riekerink: "Rakip takıma duyduğum bütün saygıyla söylüyorum, kazanacağıma olan inancım tam"

Jan Olde Riekerink: "Sneijder'i 11 yaşından beri tanıyorum. Mükemmel oyuncular, takım olunduğu sürece başarılı olabilir"

Selçuk İnan: "Bu sezondan çıkarabileceğimiz sonuçlar var. Sadece futbolcular olarak değil, camia olarak da."

hmm, bakalim camia ders cikarabilecek mi bu sonuclardan

şu azize; ergin atamana o kadar centilmence yaklaşmasına rağmen ettikleri küfürlere yarın cevap vermezseniz adam gibi oynamazsanız Allah belanızı versin ömür boyu rezil rüsva yaşayasanız.
bu maçı alın. yaşattığınız lanet sezonu unutalım affettirin kendizi. size fırsat!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Edt
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

graham-souness-bana-sakat-dedikleri-icin-bayrak-5706922_1649_m.jpg
derine derine daha derineeee diyor anasını sevdiğimin feneri

Şu Aziz'e ana bacı gitsin taraftarlar. Futbolcularda son nokta hırslarıyla oynasın. Kargalar yerine bu pis şikeciler şampiyon olsun diyenlere selamlar. Kargalar anca öter ama bu şikeciler her türlü pislik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt