15/16 Son 16 1.Maç | Fenerbahçe 1-0 Braga | MS | 10 Mart | TRT 1

Saat gec oldu beyler kufur edecekseniz edin yoksa cikiyorum

Premium üyeliğin faydaları kardeşşş
Premium üyelik varmı burda bilmiyorum ama varsa eğer para için forumu satmak demektir bu ki öyleyse ben bu foruma birdaha girmiycem sende rahat rahat at koştur sonuçta yinede kupalarimizi tarih yazacak sizin ise şikenizi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Premium üyelik varmı burda bilmiyorum ama varsa eğer para için forumu satmak demektir bu ki öyleyse ben bu foruma birdaha girmiycem sende rahat rahat at koştur sonuçta yinede kupalarimizi tarih yazacak sizin ise şikenizi

Güle güle antu forumda başarılar

yok renktas

Aydinin söylediklerine fazla inanma

Kardes eger cikacaksan kufur et oyle cik en azindan bi faydan olur foruma

Güle güle antu forumda başarılar
Tam kuş olduğunu ispatladın şimdi. Klasik kuş savunması yap pisligi başkasına at çok belli senin kuş olduğun birgün def edecekler seni burdan def olup gideceksin cik cik sesin cikmiycak birdaha

Bir insan 24 saat mallık yaparmı yapıyor işte ne zaman görsem adam mal

belli ki 3 günlük cezalandirma fazla ise yaramiyor

Emin gibi uzaklastirsak

Senin avatarın ben de aynı duruyor.Değiştiğini görmedim.
Az önce değişti düzeldi hocam kısa sürelik aklı sıra bana Trolluk yapiyo nasıl becerdigini bilmiyorum ama böyle bişey mumkunse bu adam ya forum yönetiminden yada birsekilde forumun bir açığını bulmuş bilmiyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt