15/16 Son 16 1.Maç | Fenerbahçe 1-0 Braga | MS | 10 Mart | TRT 1

Hedef olsam nolcak la antuya yayın mi yapcan hayirdir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umit'in ergin ataman düsmani olmasi düsündürücü

umit gercek 1 gslidir

fakat bjkye sempatisi oldugu da belli acikcasi

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bari sen yapma renktaş... 8taşın sempati duyulacak tarafı var mı Allah aşkına ? sadece fenerbahce bu sene şampiyon olmasın , 8taş sampıyon olsun fener gırtlağına kadar borca batsın istiyorum...

8taş şampıyon olsa nolur ? olmasa nolur ? ben onları rakip olarak bile görmuyorum

Ya ister avatarimi değiştirin ister ne yapiyosaniz kim avatarlari değiştirdiyse ona söylüyorum istediginizi yapın ama bu düşüncelerimi değiştirmez eğer böyle davranmanin amacı varsa söyleyin bilelim yoksa ya beni atın bu forumdan yada bu elemanları

Aydın kaliteli bir fenerlidir ,forumun ise ilk kuşlarındadır kendisi

Ya özelden bari muhabbetinizi sürdürün beyler.

ergin ataman her gsli icin kutsaldir

fakat umitte hafif bjk sempatisi olmasi -gsli olmasina ragmen- ergin ataman dusmani olmasina yetiyor

Ergin Atamanı benden daha cok seven kimse yoktur.. iddia edıyorum yoktur... ama Bu seneki davranışları hoşuma gitmiyor.. Mola almasındaki davranışları falan filan... sadece mola almasında huyunu sevmıyorum.. onun haricinde Ergin Ataman Adam gibi Adamdır... Gercek bir Cimbomludur.. ama bazen molalardaki ayarı fazla kaçırıyor.. sizede öyle gelmıyor mu ?

Ya ister avatarimi değiştirin ister ne yapiyosaniz kim avatarlari değiştirdiyse ona söylüyorum istediginizi yapın ama bu düşüncelerimi değiştirmez eğer böyle davranmanin amacı varsa söyleyin bilelim yoksa ya beni atın bu forumdan yada bu elemanları

kusun biri otuyor diye burdan hicbir gsli atilamaz

atilirsa forum karisir

burdaki her gsli rtsina sahip cikar

Birileri avatarlarla oynuyor. Bu işin içinde bi Bk var ama anlamadım

Ergin Atamanı benden daha cok seven kimse yoktur.. iddia edıyorum yoktur... ama Bu seneki davranışları hoşuma gitmiyor.. Mola almasındaki davranışları falan filan... sadece mola almasında huyunu sevmıyorum.. onun haricinde Ergin Ataman Adam gibi Adamdır... Gercek bir Cimbomludur.. ama bazen molalardaki ayarı fazla kaçırıyor.. sizede öyle gelmıyor mu ?
hic gs basket maci izlemedim

Beyler bu aydın nasıl oluyoda avatarlari degistirebiliyor? ?

Geri
Üst Alt