Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Hiç yoktan ben laf söylüyorum sen sadece otuyosun
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hedef isim mi olmak istiyorsun dikkat et derim sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç yoktan ben laf söylüyorum sen sadece otuyosun
ergin ataman her gsli icin kutsaldirUmit'in ergin ataman düsmani olmasi düsündürücü
umit gercek 1 gslidir
fakat bjkye sempatisi oldugu da belli acikcasi
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ergin ataman her gsli icin kutsaldir
fakat umitte hafif bjk sempatisi olmasi -gsli olmasina ragmen- ergin ataman dusmani olmasina yetiyor
kusun biri otuyor diye burdan hicbir gsli atilamazYa ister avatarimi değiştirin ister ne yapiyosaniz kim avatarlari değiştirdiyse ona söylüyorum istediginizi yapın ama bu düşüncelerimi değiştirmez eğer böyle davranmanin amacı varsa söyleyin bilelim yoksa ya beni atın bu forumdan yada bu elemanları
Hedef olsam nolcak la antuya yayın mi yapcan hayirdir
Bunu bildiğim için burdayım rnktas saolkusun biri otuyor diye burdan hicbir gsli atilamaz
atilirsa forum karisir
burdaki her gsli rtsina sahip cikar
hic gs basket maci izlemedimErgin Atamanı benden daha cok seven kimse yoktur.. iddia edıyorum yoktur... ama Bu seneki davranışları hoşuma gitmiyor.. Mola almasındaki davranışları falan filan... sadece mola almasında huyunu sevmıyorum.. onun haricinde Ergin Ataman Adam gibi Adamdır... Gercek bir Cimbomludur.. ama bazen molalardaki ayarı fazla kaçırıyor.. sizede öyle gelmıyor mu ?
birileri avatarlarla oynuyor. Bu işin içinde bi bk var ama anlamadım
sm-n9000q cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw ölümden öte koy yok. Nefesin kesilirYavaş yavaş hiç beklemediğin bir anda nefesimi ensende hissedeceksin
MuhahahahaHahahahaha
1907 Tribunu @1907_tribunu 24 Std.Vor 24 Stunden
Şampiyon Fener, En Büyük Fener alkışlayın ulan ibneler dedikten sonra tüm tribünün alkışlaması çok saçma değil mi sizce de?
kusum aydin ne diyor bu iseHahahahaha
1907 Tribunu @1907_tribunu 24 Std.Vor 24 Stunden
Şampiyon Fener, En Büyük Fener alkışlayın ulan ibneler dedikten sonra tüm tribünün alkışlaması çok saçma değil mi sizce de?