15/16 Son 16 1.Maç | Fenerbahçe 1-0 Braga | MS | 10 Mart | TRT 1

2-0

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener 2 farkla kazanir dogru oynarsa.

Fener'e 100€ bastim. Puan kaybederlerse benim sayemde olur.

Owwwwwwwww yine forumda 3'ler 4'ler havada uçuşuyor :D tamam braga öyle ahım şahım bir takım değil ama böyle san marino takımı düzeyine çekilecek bir takım da değil.Adamlar son 24 maçında sadece bir kere yenilmiş.O maç da deplasmanda 2-0 öne geçip 90 da gol yiyip 3-2 yenildikleri Lizbon maçı.Bu maç büyük ihtimalle berabere biter.İbre biraz daha fenerden yana ama 3,4 gol atar diyenler fazla uçuyo gibi geliyo bana.İlk golü atan takım da bu maçı kaybetmez.Tamam biz de zayıf takım dedik diğerlerine göre ama böyle yerin dibine sokulacak kadar da değiller yani.Lokomotiften kat kat daha iyi takım

Tek farklı fener galibiyeti (2-1) veya beraberlik bekliyorum (2-2) Braga iyi kontra'ya çıkıyor gol bulur bugün.

Fener forumlarinda bizim Avrupa maclari oldugu zaman kufurler havada ucusuyor burada herkes fenevbahce maskesini takip burada takiliyor.

Bence 2-1 ya da 1-0 alirlar bu maci.

Beraberlige kücük ihtimal veriyorum ama bakalim artik :D

Bu maç ilk maç olduğu için çok kısır bir maç bekliyorum ama ikinci maç herkes ters köşe olur.İkinci maçta gollü bir maç olacak öyle hissediyorum.İkinci maça 2.5 üste ben yüklü giricem kesin

Fener forumlarinda bizim Avrupa maclari oldugu zaman kufurler havada ucusuyor burada herkes fenevbahce maskesini takip burada takiliyor.

Fenerbahce maskesinden ziyade aradaki seviye farki bu bence. Evet aramizda gizli Fener sempatizanlari olabilr tabi ki ama bizim taraftar 6s, Gese, cin.con gibi sacmasapan lakaplar kullanmiyor genelde. Tabi sikeciler diyoruz falan ama böyle kendince kücük düsürüp cocukca takma lakaplar kullanilmiyor, ki sikeci demek yanlis degil bu dogru birsey adamlar SIKECI.

Bu maç ilk maç olduğu için çok kısır bir maç bekliyorum ama ikinci maç herkes ters köşe olur.İkinci maçta gollü bir maç olacak öyle hissediyorum.İkinci maça 2.5 üste ben yüklü giricem kesin

Diger maclar icin ne diyorsun abi? Bence bugün en az 3-4 beraberlik cikar.

Geri
Üst Alt