- 10 Mart 2013
- 120.758
- 152.697
- 4.938
öyle bi yorumlar yazıyorsunuzki volkanları karıştırıyorum lankodlayarak yazın şu yazılarınızı
birine ayı volkan , birine baytar volkan diyelim bundan sonra![]()
Volkan yaziyorsa sendir.Oburune ayi diyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle bi yorumlar yazıyorsunuzki volkanları karıştırıyorum lankodlayarak yazın şu yazılarınızı
birine ayı volkan , birine baytar volkan diyelim bundan sonra![]()
Oha lan o nasıl penaltıAbi manyak mısınız penaltının alakası yokmuş. Adam elini içine mi alacak napsın. Belli ki Türkiye'de bomba falan patlıyor diye Uefa şutlamış feneri. He maçı izlemedim kim haketti falan hiç bilmiyorum da o penaltı pozisyonu bariz art niyet. Film zaten orada kopmuş heralde.
Trolluk iyidir diyorsun yani S ergen renktasim.forumda eskisi gibi kavga yok,artık herşeyi eğlenceye vuruyoruz.böyle daha iyi.
Oha lan o nasıl penaltıAbi manyak mısınız penaltının alakası yokmuş. Adam elini içine mi alacak napsın. Belli ki Türkiye'de bomba falan patlıyor diye Uefa şutlamış feneri. He maçı izlemedim kim haketti falan hiç bilmiyorum da o penaltı pozisyonu bariz art niyet. Film zaten orada kopmuş heralde.
Ivan Bebek Galatasaray Lisesi mezunuymuş oha
Takımın performansından ötürü. Yelkenleri indirdik artık kimsede ümit kalmadı benim yorum yapıp tartışmaya bile giresim gelmiyor. Ulan dursun ulan dursunforumda eskisi gibi kavga yok,artık herşeyi eğlenceye vuruyoruz.böyle daha iyi.
ya yok geyik o
Yanlış yere yazdın sanırım
Yav ne yanlış yere yazcam eve geleli 1 saat oldu olmadı zaten. Curcunayı görünce pozisyona bakayım dedim, maçı falan izlemedim. Adam elini göğsüne yapıştırmış malca bi penaltı bence hiç alakası yok. Maçın gerisini bilmiyorum Braga haketmiştir belki de bi fikrim yok. Ama olaylar falan malum son zamanlarda Uefa böyle bir şey yaptırmış olabilir. Adamlar da haksız değil.