15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

Oha lan o nasıl penaltı:D Abi manyak mısınız penaltının alakası yokmuş. Adam elini içine mi alacak napsın. Belli ki Türkiye'de bomba falan patlıyor diye Uefa şutlamış feneri. He maçı izlemedim kim haketti falan hiç bilmiyorum da o penaltı pozisyonu bariz art niyet. Film zaten orada kopmuş heralde.

%100 penaltı. İçine almıcak ama ellerini arkaya bağlıcaksın.

Oha lan o nasıl penaltı:D Abi manyak mısınız penaltının alakası yokmuş. Adam elini içine mi alacak napsın. Belli ki Türkiye'de bomba falan patlıyor diye Uefa şutlamış feneri. He maçı izlemedim kim haketti falan hiç bilmiyorum da o penaltı pozisyonu bariz art niyet. Film zaten orada kopmuş heralde.

Ellerini arkaya alabilirdi, top cepheden geliyordu. Gayet temiz bir penaltı bence. 2 kartta doğru. İlk gol ise ofsayt, ancak öyle çok rahat anlaşılabilecek bir ofsayt değildi. Zaten hata yardımcı hakemin hatası, Ivan Bebek mükemmel maç yönetti bence.

TRT de su yorum yapildi: Fenerbahce'nin potansiyeli final'e kadar gitmekti, böyle elenmesi üzücü oldu.

Arkadas bunlar nerde yasiyor? :D

Robben kanattan ceza sahasına girerek durumu 4-5 e getirdi

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

ne penaltıymış arkadaş...real madrid maçında pepenin yaptığını bu kadar konuşmadık forumda...kırmızı kart+penaltıydı.ofsayttan yediğimiz golü,yine bernabeauda verilmeyen penaltıyi bu kadar dillendirmedik.

fener haketti bunu.tarihin en büyük şikesini yaptılar.5-6 yıl men yemeleri gerekiyodu.avrupada olmaları bile haksızlık.

forumda eskisi gibi kavga yok,artık herşeyi eğlenceye vuruyoruz.böyle daha iyi.
Takımın performansından ötürü. Yelkenleri indirdik artık kimsede ümit kalmadı benim yorum yapıp tartışmaya bile giresim gelmiyor. Ulan dursun ulan dursun

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Yanlış yere yazdın sanırım

Yav ne yanlış yere yazcam eve geleli 1 saat oldu olmadı zaten. Curcunayı görünce pozisyona bakayım dedim, maçı falan izlemedim. Adam elini göğsüne yapıştırmış malca bi penaltı bence hiç alakası yok. Maçın gerisini bilmiyorum Braga haketmiştir belki de bi fikrim yok. Ama olaylar falan malum son zamanlarda Uefa böyle bir şey yaptırmış olabilir. Adamlar da haksız değil.

Yav ne yanlış yere yazcam eve geleli 1 saat oldu olmadı zaten. Curcunayı görünce pozisyona bakayım dedim, maçı falan izlemedim. Adam elini göğsüne yapıştırmış malca bi penaltı bence hiç alakası yok. Maçın gerisini bilmiyorum Braga haketmiştir belki de bi fikrim yok. Ama olaylar falan malum son zamanlarda Uefa böyle bir şey yaptırmış olabilir. Adamlar da haksız değil.

Fb gol atınca kutlamalara cıktın eve gelince burdan yenildiginizi görüp pozisyonlara baktın demi?

avrupada olmaması gereken bi takım fenerbahçe.hakemin yaptıkları az bile.bunlar şikeden hala ceza almadı arkadaşlar.acımayın o yüzden.

Bu nasıl bir medya desteğidir arkadaş. Yok böyle bir şey ya, sanki 50 tane FB TV var.

Kim koyarsa koysun fenere gram üzülen vatan haini. Panathinaikos, Maccabi de koysun bunlara.

Geri
Üst Alt