15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

Ya işte gelde bunlara anlat. Hayal dünyalarına laf anlatamazsin adamlar gördüğü rüyaları gerçek sanıp seviniyolar. Şike yaparlar başkasına atarlar. Pislik yaparlar başkasına atarlar. Hiç bir başarıları yok avrupada ligde de şaibeli zaten hala sırf taraf oldukları için bik bik oterler. Ama gerçeği bilirler ve düşündüklerinde ağlarlar. İşte fenerli kafası böyle renktas :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

' :)

Pereira: ''Buraya Savunma Yapamaya Gelmedik''

Topla Oynama:

Braga %58 - %42 Fenerbahçe

Başarılı Paslar:

Braga 105 - 68 Fenerbahce :D

vitor cok karizmatik keske bizim hocamız olsa

Ya işte gelde bunlara anlat. Hayal dünyalarına laf anlatamazsin adamlar gördüğü rüyaları gerçek sanıp seviniyolar. Şike yaparlar başkasına atarlar. Pislik yaparlar başkasına atarlar. Hiç bir başarıları yok avrupada ligde de şaibeli zaten hala sırf taraf oldukları için bik bik oterler. Ama gerçeği bilirler ve düşündüklerinde ağlarlar. İşte fenerli kafası böyle renktas :)

Bizim o kadro,Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi 15 kadrosu/takımı arasına kesinlikle girer,abartmıyorum da.O kadronun yaptığı işler az bileydi bence.Şampiyonlar Ligi'ni alacak bir kadromuz vardı,hele 1 sene sonrasında Jardel de gelmişken.

vitor cok karizmatik keske bizim hocamız olsa

jan-olde-riekerink-arenada-56c701206b1a5-218x150.jpg

Bu Ersin çok berbat bir spiker.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim o kadro,Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi 15 kadrosu/takımı arasına kesinlikle girer,abartmıyorum da.O kadronun yaptığı işler az bileydi bence.Şampiyonlar Ligi'ni alacak bir kadromuz vardı,hele 1 sene sonrasında Jardel de gelmişken.

bence 1996 - 2000 kadromuz en iyi 10 kadro arasına girer... ciddiyim o kadronun üstüne biraz daha yatırım yapılsaydı şuanda Real Madrid gibi kulüplerle yarışıyor olurduk... ama malesef kulübü soyup soğana çevirdiler

Aynen. Şampiyonlar Ligi alabilecek kadroydu cidden bir daha böyle yakalayabilirmiyiz zor. Anca alt yapı başka çare yok

Braga 2-0 yapsın,1 tane yese bile 3. cüyü attı mı geçme durumu olur.Fener kadar penaltılarda ballı,şansı tutan bir takım yok.Bir kez Gençlerbirliği ile Türkiye Kupası finalinde penaltı kaybettiklerini gördüm,onun dışında hatırladığım her penaltıyı kazandı Fener.

Şu Caner hiç hakemin yanından ayrılmıyor şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kanadı kırık uçan Hollandalı.. .s .s .s

Bu alemde adam gibi tek Hollandalı vardır o da Galatasaray'da oynuyor ulan! Herkes haddini bilecek!

Hakeme bok atıyor spikere bak

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerliler ağlıyor. Ersin dahil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt