15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

55720_3.jpg

Volkanşen hakeme saldırdı en az 6-7 maç ceza alır bence, Enginbaytar yapınca yere gömenler, volkanşenin yaptığını görmez ama.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltı nası yanlış ya. Savunma oyuncusu ellerini arkaya bağlıcak arkadaş. Frikikte bile hakem ne diyor ? Eller yüz hizasında olmıcak, yoksa çalarım diyor. Sen eli oraya koyarsan en ufak temasta o hızda gelen top yön değiştirir. Ivan Bebek bence doğru karar verdi.

%100 penaltı + 2.sarıdan kırmızı doğru karar.

Bence penatli harici neredeyse hatasiz yonetti ama gel gor ki medyamiz muthis algi operasyonu yapiyor...

Fenerbahçe hak edicek bir oyun oynamadı ama Topalın penaltısı yanlıştı bide kırmızı verdi üstüne orda. İlk goldeki ofsaytı izlemediğim için yorum yapamıyorum
Anladım türk medyası için yeterli bunlar.
O değilde bizim kupon Braga dan yatar diyordum şerefiz United yatırdı 100 euro bastık anasını satayım mis gibi para yine United yatırdı

Braga 1
United 1
Anderlecht-Shaktar ilk yari 0
Sevilla 1

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Anladım türk medyası için yeterli bunlar.
O değilde bizim kupon Braga dan yatar diyordum şerefiz United yatırdı 100 euro bastık anasını satayım mis gibi para yine United yatırdı

Braga 1
United 1
Anderlecht-Shaktar ilk yari 0
Sevilla 1

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Ben bugün kasayı sıfırladım moralim çok bozuktu ama keyfim çok yerinde şuan :D

penaltı bence de doğru cepheden geldiği için oyuncu ellerini arkasına koyması gerekiyor

vitor kafayı yemiş mal nereden alıntı yaptı arifin manu'ya attığı golü arıyordum de üzerine tam olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt