15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

hakemin verdiği kararlar doğru.

yani şimdi objektif olarak bakarsak karşim penaltı kararı doğru evet ama o pozisyonda volkan da kırmızı kart görmliydi bence. orada hakem kesinlikle art niyetliydi.

Son düzenleme:
ilk golü görmedim ama kalan tüm kararlar doğru,fenerliler yine algı peşinde

Forumda kimseyi kırmak gibi bir amacımız yok olamaz da.

Böyle ufak olaylara aşırı tepki vermeyin şurada toplasan daimi üye 100 kişiyiz azda birbirimizi tanıyoruz.
Gülün geçin daha yaşamda ayrıştığımız kadar ayrıştık zaten çok ayrışmayalım :hat:

Üzüp kırdıysam affola.

Sen tarihinin en iyi kadrosunu kur, Galatasaray'a özen ve sonra Braga'dan 4 ye...

Utanç...Ülkenin yüz karaları :D Kara-lacivert :D

Braga konusunda sunu demek gerek: Gerek ilk gerek ikinci mac adamlar müthis oynadi. Adamlar acayip sakin ve iyi top yapiyor. 3 kisi basarken bile arkadan iyi pas yaparak cikabiliyorlar, kalecileri dahil. Gercekten iyi kadro kurmuslar bütcelerine ragmen.
Defansta bu kadar iyi top yapan takim az vardir.

Birde sunu demeden gecmiyim. Hemen hemen bütün Avrupa maclarini seydrediyoruz CL olsun AL olsun, hepsi kanatlardan isliyor, bizim ise kanat oyuncumuz yok, varken de gönderdik.

6f1c33aed19200e20cb287d4d9129bcc.png

:(

Böyle ufak olaylara aşırı tepki vermeyin şurada toplasan daimi üye 100 kişiyiz azda birbirimizi tanıyoruz.
Gülün geçin daha yaşamda ayrıştığımız kadar ayrıştık zaten çok ayrışmayalım :hat:

Üzüp kırdıysam affola.
forumda eskisi gibi kavga yok,artık herşeyi eğlenceye vuruyoruz.böyle daha iyi.

Son düzenleme:
Oha lan o nasıl penaltı:D Abi manyak mısınız penaltının alakası yokmuş. Adam elini içine mi alacak napsın. Belli ki Türkiye'de bomba falan patlıyor diye Uefa şutlamış feneri. He maçı izlemedim kim haketti falan hiç bilmiyorum da o penaltı pozisyonu bariz art niyet. Film zaten orada kopmuş heralde.

Yalnz Caner hırbosuna bu maçta da kırmızı gösteremediler,ne p*ç bi adam bu ya saha içinde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle bi yorumlar yazıyorsunuzki volkanları karıştırıyorum lan :D kodlayarak yazın şu yazılarınızı :D

birine ayı volkan , birine baytar volkan diyelim bundan sonra :D

Üzüp kırdıysam affola.
Bu Omer her zaman boyle bosver renktasim.

Oha lan o nasıl penaltı:D Abi manyak mısınız penaltının alakası yokmuş. Adam elini içine mi alacak napsın. Belli ki Türkiye'de bomba falan patlıyor diye Uefa şutlamış feneri. He maçı izlemedim kim haketti falan hiç bilmiyorum da o penaltı pozisyonu bariz art niyet. Film zaten orada kopmuş heralde.

Yanlış yere yazdın sanırım

Geri
Üst Alt