15/16 Son 16 2.Maç | Braga 4-1 Fenerbahçe | MS | 17 Mart | TRT 1

CcioNLQUkAAqgxs.jpg

Hakem art niyetli olsa fener maçı tamamlayamazdı

3-4 kırmızı kartlarını vermedi

Takimda kim var, kim yok. Hepsini kov aziz baskan. Soyunma odasina in, derhal futbolculari tokatla baskanim. Topa vur, canerin kafasina isabet etsin baskanim.

O değilde bu persi mersi hakaten bitmiş halı sahaya çağırmazlar bunu bu tempoyla

Hayır Hakem zaten berbattı da Caner'i, Josef'i ve Volkan'ı(frikik pozisyonunda) atamadığında zaten bitirdi kendini.

Ivan Bebek, Galatasaray Divan Kurulu üyesiymiş.

Bernabau'da Galatasaray'ın 2 tane penaltisi verilmemişti hatırladınız mı ? o zaman medya böyle tepki göstermiş miydi ?? tabikide hayır.. herkes sus-pus olmuştu resmen..

Kimse Hakemi Konuşmuyordu.. sadece Galatasaray'în 3-0 yenildiğini konusuyorlardı...

Şuanki Duruma bakalım... fenerbahce medyası resmen kudurmuş durumda... hangı kanalı açsak Fb TV izlemiş giib oluyorum...

bu Şikeciler Medyanın her köşesine virüs gibi sızmışlar...

Bence

1. Topal'ın ilk sarı ağır
2. Braga ilk golü ofsayt
3. Penaltı yok ve zaten öncesinde ofsayt gördüm
4. Topal'ın ikinci sarısı ve kırmızı haksızdı
5. Caner'in kırmızısı vardı
6. Alper'in direkt kırmızıdan önce 2 sarısı vardı
7. Josef'in 2. sarısını vermedi
8. Frikikte 3 dakika itiraz eden ve sonra da çizgiyi geçmeyen Volkan'ı o pozisyonda atamadı.
9. Josue'nin sarısını atladı

Bunlar benim gördüklerim. Çok kötü hakemdi.

Ama Fener'de Diego, Nani ve RvP beraber oynarken çok mal bir takım oluyorlar. Keşke bize de öyle çıksa.

Bu koridorda saldırı vesaire gibi bir haber geçiyor. Aslı astarı nedir bu işin bilen var mı ?

Bernabau'da Galatasaray'ın 2 tane penaltisi verilmemişti hatırladınız mı ? o zaman medya böyle tepki göstermiş miydi ?? tabikide hayır.. herkes sus-pus olmuştu resmen..

Kimse Hakemi Konuşmuyordu.. sadece Galatasaray'în 3-0 yenildiğini konusuyorlardı...

Şuanki Duruma bakalım... fenerbahce medyası resmen kudurmuş durumda... hangı kanalı açsak Fb TV izlemiş giib oluyorum...

bu Şikeciler Medyanın her köşesine virüs gibi sızmışlar...

Helal. Bak bu doğru. Berbat bir hakemdi berbat. Resmen o sene turu çalmıştı diyebiliriz. Ama kimse konuşmadı.

Geri
Üst Alt