- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 343
Ama Fener'de Diego, Nani ve RvP beraber oynarken çok mal bir takım oluyorlar. Keşke bize de öyle çıksa.
Aziz Yıldırım müdahale edip oynatır yine umarım bunları mübalağasız çok rahat bitiririz işi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama Fener'de Diego, Nani ve RvP beraber oynarken çok mal bir takım oluyorlar. Keşke bize de öyle çıksa.
Bu koridorda saldırı vesaire gibi bir haber geçiyor. Aslı astarı nedir bu işin bilen var mı ?
Bence
1. Topal'ın ilk sarı ağır
2. Braga ilk golü ofsayt
3. Penaltı yok ve zaten öncesinde ofsayt gördüm
4. Topal'ın ikinci sarısı ve kırmızı haksızdı
5. Caner'in kırmızısı vardı
6. Alper'in direkt kırmızıdan önce 2 sarısı vardı
7. Josef'in 2. sarısını vermedi
8. Frikikte 3 dakika itiraz eden ve sonra da çizgiyi geçmeyen Volkan'ı o pozisyonda atamadı.
9. Josue'nin sarısını atladı
Bunlar benim gördüklerim. Çok kötü hakemdi.
TRT'de koridordaki muhabir az önce yalanladı abi. Doğru söylüyorsa tabi.
Eğer varsa öyle bir şey sonuçları çok ağır olur.
Bence
1. Topal'ın ilk sarı ağır - yanlışın var kırmızı olmalıydı o pozisyon
2. Braga ilk golü ofsayt - santimler oynamış tr deki gibi yani. hakem için zor pozisyon
3. Penaltı yok ve zaten öncesinde ofsayt gördüm - penaltı doğru karar ek olarka volkan d. oyundan atılmalıydı
4. Topal'ın ikinci sarısı ve kırmızı haksızdı - geç bile kırmızı gördü
5. Caner'in kırmızısı vardı - kesinlikle katılıyorum karşim
6. Alper'in direkt kırmızıdan önce 2 sarısı vardı - bunu anlamadım ama atılmalıydı
7. Josef'in 2. sarısını vermedi - kesinlikle haklısın karşim
8. Frikikte 3 dakika itiraz eden ve sonra da çizgiyi geçmeyen Volkan'ı o pozisyonda atamadı. kesinlikle haklısın karşim
9. Josue'nin sarısını atladı - kesinlikle haklısın karşim.
Bunlar benim gördüklerim. Çok kötü hakemdi. - haksızsın bir kahraman gibi görevini yerine getirdi.
İste bunu dusunemeyenler dusunsun.hakeme laf edıyon tamamda volkan 2 golü nasıl yedi onu hic düşünmüyon
objektif olarak eklemeler yaparak cvp verdim kararlarına renkdaş.
objektif olarak eklemeler yaparak cvp verdim kararlarına renkdaş.
hakeme laf edıyon tamamda volkan 2 golü nasıl yedi onu hic düşünmüyon
Takımın performansından ötürü. Yelkenleri indirdik artık kimsede ümit kalmadı benim yorum yapıp tartışmaya bile giresim gelmiyor. Ulan dursun ulan dursun
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
2012-2013 sezonu CL Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid'e karşı 2 adet tartışmasız net penaltımız verilmemişti. Üstüne bir de Real'in 3. golünden önce Drogba'ya faul yapıldı lakin hakem gidip Real lehine faul düdüğü çalmıştı ve 3-0 olmuştu. O saatten sonra Real Madrid gibi bir deve karşı ne yapılabilirse hepsini yapmıştık 2. maçta lakin turu geçememiştik. Hakem hakkaniyetli yönetse biz o sene CL Yarı Finalisti olmuştuk ve takdir edersiniz ki Yarı Finalden sonra herşey olabilir. Yani kimse diyemezdi ki o sene Galatasaray yarı finale çıksa kupayı alamazO gazla bas baya o kupayı alabilirdik.
Hadi bunu da geçtim 2009-2010 sezonunda AL'de 3. turda Atletico Madrid ile oynamıştık. Orada 1-1 bitmişti keita atmıştı yanılmıyorsam. Buradaki maçta ise 90. dakikada net penaltımız verilmedi ve elendik. O penaltı verilse turu geçmiştik. Atletico Madrid gitti o sezon o kupada şampiyon oldu yetmedi gitti UEFA Süper Kupa şampiyonu oldu. Hakem belki de kaderimizle oynadı ve 2. kez UEFA şampiyonu olmamızın önüne geçti. Bunların dışında da avrupa maçlarında sayısız defa katledilmişizdir.
Türk takımlarına karşı bazı yabancı hakemler maçlara doğramak için çıkıyorlar bu bir gerçek. Lakin biz böylesine dramatik iki olay yaşamamıza rağmen bu kadar ağlamadık laBu nasıl bir ezikliktir arkadaş anlam veremiyorum
Her yerde ağlıyor adamlar öyle böyle değil
Misafir şikeciler size söylüyorum; Sizde avrupa şampiyonu olabilecek kalibre yok işte kabul edin. Yok olmuyor işte beceremiyorsunuz :asd22:
Kendinden alıntı yapan bir dangalak aradım mesajlarda. Neyse belki düşer
Kendinden alıntı yapan bir dangalak aradım mesajlarda. Neyse belki düşer
Bunun gibi :
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]humacı_20 18.03.2016 01:54
Mesajı Gönderen:
hurmacı_20 - 15.03.2016 15:42[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]![]()
Marsilya maçında Alex´in formasını istemişti bu hakem![]()
------------------------------------------------------------------------------
Ne alakası var kardeşim. Adam 3 futbolcumuzu atmış ettiğin lafa bak
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]