Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lig geneli oyle ama şimdi zenit .. cska moskova ve rubin kazan bizim 3 buyuklerle oynasa eleyebilirmiyiz ??Süperlig > Rus ligi x10
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gittiler yine en ballı kurayı çektiler pis şikeciler.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Biz zaten kimi çekseydik şansımız düşük olurdu, çünkü ne futbol oynuyoruz ne de savunma yapmasını biliyoruz.Biz çeksek bu futbolu oynayabilir miydik büyük soru işareti,hakkı hakkına teslim etmek lazım.
lig geneli oyle ama şimdi zenit .. cska moskova ve rubin kazan bizim 3 buyuklerle oynasa eleyebilirmiyiz ??
yada ukrayna da yasıyorum ben mesela ukrayna ligi bizim ligden düşük ama dinamo kiev .. shaktar ve dnipro bizim 3 buyuklerle oynasa kim eler ? boyle bakmak lazım
Biz zaten kimi çekseydik şansımız düşük olurdu, çünkü ne futbol oynuyoruz ne de savunma yapmasını biliyoruz.
Ama hem Moskova'yı çekiyorlar hemde adamlar en iyi topçusunu bu kış satıyor(Niasse). Süper kura gerçekten.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Biz çeksek bu futbolu oynayabilir miydik büyük soru işareti,hakkı hakkına teslim etmek lazım.
Abartmayalım isterseniz.Kura çekildiği gün dedim ben lokomotif son 32 nin en zayıf en leş takımı diye.Biz bile çok rahat eleriz şu lokomotifi.Gruplarda elenen Karabağ bile şu lokomotiften iyi takım emin ol
türkmüsün gardaş
Fenerbahçe'yi sevmemek ayrı maçı yorumlamak ayrı,bu sene ilk kez beğendim Fener'i her anlamda.Yoksa ne seveceğim ikinci yarı 5 yesinler işin o kısmına bakacak olursak.
Feneri sevmemekle alakasını anlamadım.Karşısında takım mı var ki herhangi bir değerlendirme yapalım.Konunun ilk yorumlarına bakarsan fener bankolar bankosu tur atlar dedim ben.Karşındaki takımı biz bile eleriz düşün artık karşısında takım var mı yok mu.İlk kura çekildiğinde dedim hatta banko fener diye.Bazıları kışta bilmem kaç derecede moskovada maç yapacaklar demişti.Bu lokomotifle kutupta maç yapsan yine yenemez seni.O derecede leşler
Bence o yorumu ondan yaptın,ondan söyledim.